2777
2789

خانمای باسیاست کمک لطفا،قصد دوئل با شوهرمو ندارم ولی خب یجاهایی میرنجم از این کارش واسه منم خرج میکنه ها ولی باید ته قضیه رو دربیاره که قراره خرج چه کاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشینم رک بهش میگم هرچی تو دلمه... مگ پادگانه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

الان بااین پیشنهادم کلی بهم هجوم میارن که حرومع ولی فقط پس انداز مخفی اونم باراه و 

روشی که هممون اکثرا بلدیم مثلا پول اصلاح ابرو ۳۰ تومنه بگو ۵۰ بقیش و پس انداز کن من هروز ۱۰ تومن میزنم ب کارت مخفیم هرازگاهی سکه پارسیان میخرم واس روز مبادام

لایک نکنید                      
من شوهرم حساب پس نمیگیره ولی خودم بهش میگم مگ چی میشه بگی برا چی خرج کردی؟ 

عزیزم بحث توضیح دادن نی بحثم سره اینه که مثلابگم ۵۰۰بده اون میگه واسه چی یا خودت داری ولی تو همون تایم که به من این حرفارو میزنه یهو میره قسط خواهرشوهرمو میده واسه مامانش فلان چیزو میخره بعد من باید کلی قانعش کنم که لازم دارم

به نام خدا شوهر خود را از وسط نصف خواهیم کرد.  خاهرم معلومه این قضیه فقط با صحبت کردن منطقی ح ...

اخه جبهه میگیره میشینه کلی دلیل میاره که تو اشتبا۶ فک میکنی مثلا تابستون با پس انداز خودم رفتم شهرستان اصلا نگفت پول میخوای یا نه بعدا که بهش گفتم اقلا یه تعارف میزدی برگشت گفت میدونستم داری تازه طلبکارم بود که تو مگه نمیدونستی من اون موقع کم داشتم توقعم میکنی 

عزیزم بحث توضیح دادن نی بحثم سره اینه که مثلابگم ۵۰۰بده اون میگه واسه چی یا خودت داری ولی تو همون تا ...

دقیقا تویه یه شرایطی که باهم خوبین همینارو بگو. و از من بشما نصیحت تحت هیچ شرایطی ،از لحاظ مالی قناعت نکن. شما قناعت میکنی که به اونا میده. و پس اندازم بکن ولی اصلا نزار بفهمه.تا میتونی خرج بتراش و جوابم پس بده. ولی خرج کن. دوبرابر بگو هزینه هاتو.