2777
2789

سلام ب همه

من ۶ ماهه ازدواج کردم پریودامم منظمه سیکلام ۲۸ روزه ست ولی این ماه باید ۲۹-۳۰آذر پریود میشدم و هنوز نشدم.

کلی علائم بارداری دارم مثلا تخمدانم یکم تیر میکشه یا پهلو چپم درد میکنه ،رنگم پریده ،یکم ضعف و سرگیجه دارم،حالت تهوع داشتم ولی میدونستم بالا نمیارم(ببخشید)،تکرر ادرار دارم.

دیروز بی بی چک ویور زدم منفی بود .

کسی میدونه باردارم یا نه ؟؟

اگ نیستم اینا بنظرتون علائم چیه؟ :(

اگ همیشه سیکلت منظم بود بله احتمال خیلی زیاد باردارید

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نباشم این علائم برا چیه بنظر شما؟

ببیین عزیزم بستگی ب سیستم بدن خودت داره.مثلا قبلا ک پریود می‌شدی این علاعمو داشتی؟؟؟ اگ نداشتی بدون احتمال خیلی زیاد بارداری. من یک روز از سیکلم گذشت تست زدم مثبت شد هیچ علاعمی ب جز اینک‌ه یکم حالت تهوع نداشتم ، ولی ابجیم هیچ علاعمی نداشت از سیکلش گذشت مث شما تست زد منفی بود چند روز بعد زد مثبت شد .تو بعضیا لقاح زود صورت میگیره بعضیم دیرتر

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
ببیین عزیزم بستگی ب سیستم بدن خودت داره.مثلا قبلا ک پریود می‌شدی این علاعمو داشتی؟؟؟ اگ نداشتی بدون ...

من واسه پریودم۲-۳ روز قبلش یکم دل درد میگیرم ولی این سری اصلا هیچی نداشتم

الان خیلی کم دلم درد میکنه ولی در حد اون دل دردا نیس یکی دوبار حس کردم پریود شدم ولی خبری نبود

من واسه پریودم۲-۳ روز قبلش یکم دل درد میگیرم ولی این سری اصلا هیچی نداشتم الان خیلی کم دلم درد میکن ...

انشالله بارداری عزیزم

ببین عزیزم اصولا وقتی جلوگیری نمی کنه آدم اوایلش به خصوص به خاطر تغییرات هورمونی یکم عقب جلو میشه پریود و علائم هم عوض میشه هر ماه اگر باردار نبودی هم نگران نباش نشونه ی خوبیه نشونه آمادگی بدن برای بارداری