2777
2789
عنوان

کسایی که آزمایش ذخیره تخمدان دادیدبیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم سی سالمه و دکتر مشکوک به یایسه شدنمه

مگه پریود نمیشی؟

من ذخیرم ۲۸٪ یه دکتری بهم گفت خیلی کمه اگه بچه دار بشی بازم سقط میشه.

ولی یکی دیگه بهم گفت خوبه.

الانم دارو نوشته نمیدونم استفاده کنم یا نه .واقعا تردید دارم که تو سن ۳۶ سالگی حامله بشم

مگه پریود نمیشی؟ من ذخیرم ۲۸٪ یه دکتری بهم گفت خیلی کمه اگه بچه دار بشی بازم سقط میشه. ولی یکی دیگ ...

یعنی منم سقط هام بخاطر این بود یکی تو هشت هفته یکی هم چهارده هفته کیسه ابم پاره شد

یعنی منم سقط هام بخاطر این بود یکی تو هشت هفته یکی هم چهارده هفته کیسه ابم پاره شد

منم یکی قلبش تشکیل نشد .یکی هم هفته ۱۱ ایست قلبی کرد .

فکر نکنم پاره شدن کیسه آب بخاطر کیفیت تخمک باشه .

یه دکتری به من گفت وقتی ذخیرت کمه هرچقد دارو برا بارداری مصرف کنی اوضاعت رو بدتر میکنه باعث میشه ذخیرت زودتر تموم بشه

منم یکی قلبش تشکیل نشد .یکی هم هفته ۱۱ ایست قلبی کرد . فکر نکنم پاره شدن کیسه آب بخاطر کیفیت تخمک ب ...

به منم همین گفت گفتم لتروزول جواب نمیده کلومیفن بده گفت تخمکات تموم میشه اول برو آزمایش برام دعا کنید جوابش نرمال باشه

به منم همین گفت گفتم لتروزول جواب نمیده کلومیفن بده گفت تخمکات تموم میشه اول برو آزمایش برام دعا کنی ...

نگران نباش اگه کم بود فوقش آی یو آی میکنی.

من جات باشم همزمان دنبال دوقلو شدنش هم میرم .البته باید بدنت هم جواب بده که نگهشون داره

من ۲۰ سالمه ذخیرم۷.۸ هست ینی بالاعه بچها ذخیره بالا چه بدیایی داره؟؟؟؟میشه لطفت بهم بگین!

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
آزمایش هورمونی هست و من اولین بار توی ۲۷ سالگی انجام دادم ک عددش۷.۸ بوده  الانم مجدد نوشته ک ه ...

عزیزمpCOینی چی؟ چه بدیایی داره ذخیره بالا؟ من پیش دکترمم بردم هیچی نگفت! ذخیرم ۷.۸

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
من ۲۰ سالمه ذخیرم۷.۸ هست ینی بالاعه بچها ذخیره بالا چه بدیایی داره؟؟؟؟میشه لطفت بهم بگین!

من بدهاشودنمیدونم زیادم بارانیست وابستگی به رنج آزمایشگاهی داره ولی خوبیش اینه که داروهای تحریک تخمدان میخوری هم باردارمیشی هم ذخیرت کم میشه ولی ذخیره کم هیچ درمانی نداره نسبت به سنت خوبه مال تو