الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۰ سالمه ذخیرم۷.۸ هست ینی بالاعه بچها ذخیره بالا چه بدیایی داره؟؟؟؟میشه لطفت بهم بگین!
مامان سلین🥰❤ دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو! از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
آزمایش هورمونی هست و من اولین بار توی ۲۷ سالگی انجام دادم ک عددش۷.۸ بوده الانم مجدد نوشته ک ه ...
عزیزمpCOینی چی؟ چه بدیایی داره ذخیره بالا؟ من پیش دکترمم بردم هیچی نگفت! ذخیرم ۷.۸
مامان سلین🥰❤ دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو! از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
من ۲۰ سالمه ذخیرم۷.۸ هست ینی بالاعه بچها ذخیره بالا چه بدیایی داره؟؟؟؟میشه لطفت بهم بگین!
من بدهاشودنمیدونم زیادم بارانیست وابستگی به رنج آزمایشگاهی داره ولی خوبیش اینه که داروهای تحریک تخمدان میخوری هم باردارمیشی هم ذخیرت کم میشه ولی ذخیره کم هیچ درمانی نداره نسبت به سنت خوبه مال تو