2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۳ سالگی آز دادم .۳۶ سالگی هم آز دادم. بخاطر این که سقط داشتم دکتر برام نوشت. یکی از دلایل سقط ...

چنده ذخیرت منم دوتا سقط داشتم والانم فولیکول ندارم دکتر برام نوشته هنوز ندادم خیلی نگران جوابشم

آزمایش هورمونی هست و من اولین بار توی ۲۷ سالگی انجام دادم ک عددش۷.۸ بوده 

الانم مجدد نوشته ک هنوز انجام ندادم

من pco هستم و ذخیره بسار بالا هست ک خوب نیست

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)

من AMHازمایش ندادم ولی هورمونای دیگ رو انجام دادم یبار چن سال پیش ی مدت پریودام ریخته بود بهم 

و بازم انجام دادم -دوباربراچک اپ ک خوب بودن حتما دلیل نمیخاد برا چک اپ میتونی انجام بدی من AMHکه ذخیره تخمدانی عدد نشون میده انجام ندادم ولی FSHبود توازمایشم از رو FSHهم میشه فهمید ذخیره تخمدانی حدودا چطوره کیفی شو- چون اگ ذخیره تخمدان پایین باشه FSHبیشتر از حدنرمال ممکن بشه 

من LHوFSHو پرولاکتین انجام دادم

قراره سوم پریودیم بدم دکتر گفت از ظاهر تخمدان ت ذخیرت کمه دارم میمیرم از نگرانی چه اقداماتی کردی شما

فعلا هیچ کاری نکردم چون مطمئن نیستم که بازم میخوام باردار بشم یا نه.

دکتر گفت اگه میخوای بهتره آی یو آی کنی تا ذخیرت تموم نشده