2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم اینجور نیس هر کی گفته بیخود گفته

شخصا خرداد ماه فارغ التحصیل شدم دیروز که میشد 5 ابان ماه استخدام شدم

هرکیم که میگه کار نیستو رشته سخته مطمئن باش هر رشته ای بره همینه چون همه کارا سختیه خودشو داره 

ول کن بابامگه برای همه آدما یه نسخه میپیچن؟مامان منم میگفت برو حسابداری نرفتم چون برام سخته.ولی تو ح ...

من یادمه زمان ما رشته حسابداری تو دفترچه انتخاب رشته واسه رشته انسانی بود

سلام عزیزم من خودم حسابداری پیام نور میخونم و امسال دیگه تمومم حسابداری اصلا ربطی ریاضی نداره درسته ...

ولی خدایی رشته قشنگیه اگه علاقه داری بمون و تلاش کن چون اصلا فرقی نداره از پیام نور فارغ‌التحصیل شده باشی یا جای دیگه مهم مهارته که اونم اگه زرنگ باشی بعد از دوره های مختلف توی اموزشگاه ها برای نرم افزارها یعنی از ترم ۳ _۴ میری کاراموزی و وقتی تموم شدی میتونی خیلی راحت مشغول بع کار بشی فقط میگم که از همین ترم اول بخون نخونی نمیتونی از پس اصول ۱ و بعد بهایابی و ... بربیای

امار و ریاضی و...دارهخودت از اول زرنگ باش و خوب بخون اگه پایه ریاضیت ضعیفه کلاس برو و فیلم ببین قوی ...

من اول خواستم حسابداری بخونم کتاباش دیدم وحشت کردم . رفتم تحقیق کردم گفتن خوب کاری کردی برای سرکار رفتن و حسابدار شدن اصلا مدرک دانشگاهی لازم نیست فقط باید بری دوره کارآموزی ببینی چون رشته خیلی سختیه اصلا اون همه کتاب و مطلب برا سرکار رفتنش لازم نیست

من اول خواستم حسابداری بخونم کتاباش دیدم وحشت کردم . رفتم تحقیق کردم گفتن خوب کاری کردی برای سرکار ر ...

آره خوب دوره های عملی یه چیز دیگه س

ولی مدرک لازمه برای پیدا کردن شغل درست و حسابی

آره خوب دوره های عملی یه چیز دیگه سولی مدرک لازمه برای پیدا کردن شغل درست و حسابی

اره برا بانک و شرکت‌های معتبر قطعا مدرک میخوان ولی خب تعداد کم و آزمونهای سختی هم داره و پارتی هم میخواد

سلام عزیزم من خودم حسابداری پیام نور میخونم و امسال دیگه تمومم حسابداری اصلا ربطی ریاضی نداره درسته ...

عزیزم تو کمکم کن تو بهم بگو 

دیروز خانمه گفت خیلیا وسط راه پشیمون شدن تغییر رشته دادن

گفت میخای ی ترم بخون بعد تطبیق واحد کن برو علوم تربینی فلان

خیلی ناراحت شدم شوکع شدم 

خیلی بم سخت گذشت اینجور گف 

خیلی سخته مگ؟ من فک کردم مث اقتصاد میمونه حالت تحلیلی دارع گفتم اخ جون راحت و خوبع ک اما دیدم ن چرا اینجا اینجوری میگن 😭😭😭😭

من هوشمم خوبع ام خب چون سنم یکم رفتع بالا ۲۳عم خیلی ریسکع بخام ازمون خطا کنم باید از همون اول انتخاب درست کنم 

بخاطر همین هی تاپیک میزنم

عزیزم تو کمکم کن تو بهم بگو 

دیروز خانمه گفت خیلیا وسط راه پشیمون شدن تغییر رشته دادن

گفت میخای ی ترم بخون بعد تطبیق واحد کن برو علوم تربینی فلان

خیلی ناراحت شدم شوکع شدم 

خیلی بم سخت گذشت اینجور گف 

خیلی سخته مگ؟ من فک کردم مث اقتصاد میمونه حالت تحلیلی دارع گفتم اخ جون راحت و خوبع ک اما دیدم ن چرا اینجا اینجوری میگن 😭😭😭😭

من هوشمم خوبع ام خب چون سنم یکم رفتع بالا ۲۳عم خیلی ریسکع بخام ازمون خطا کنم باید از همون اول انتخاب درست کنم 

بخاطر همین هی تاپیک میزنم

عزیزم تو کمکم کن تو بهم بگو دیروز خانمه گفت خیلیا وسط راه پشیمون شدن تغییر رشته دادنگفت میخای ی ترم ...

ببین خدایی سخت نیست اصلا ربطی به انسانی یا تجربی بودن زمان مدرسه ات نداره برای حسابداری همیشه کار هست توی فروشگاه ها توی شرکت ها توی کارخونه ها و...

میگم که گور بابای حرف بقیه تو خودت بهتر خودتو میشناسی و میدونی که از پسش بر میای یا نه من بگم اسونه یا سخته طبق شناخت خودم از خودم دارم میگم نه تو! به نظرم ترم اول برو اگه از اصول خوشت نیومد ترم بعد تغییر رشته بده درسای عمومی هم تطبیق بده با رشته مورد نظرت پس عقب نمیوفتی از بقیه که به نظر من اگه از همین الان اصول ۱ رو خوب بخونی و حتی بتونی کلاس فنی حرفه ای شرکت کنی عاشق این رشته میشی