2777
2789
عنوان

بارداری

51 بازدید | 9 پست

سلام، من این ماه شانزدهم و هجدهم اقدام داشتم موعدمم پنجم بود من چهارم بی بی چک دوتا زدم دوتاش مثبت بود ازمایشم دادم بتام 809بود همون موقه رفتم سونو اما چیزی دیده نشد گفتن که زود اومدی برای سونو و دکترم گفته که دوهفته دیگه سونو بدم اما من برا اینکه خیالم راحت تر بشه سه هفته دیگه میرم....الان سوالم اینه خیلیا نگرانم کردن که چطور دوهفته از اقدامت میگذره و بتات بالاست بنظرتون عجیبه در عرض 15روز بتا بره بالا؟؟؟ جای نگرانیه؟؟ و اینکه من خیییلی کم احساس سوزش معده دارم و وقتی بلند میشم زیر شکمم مخصوصا سمت چپم میگیره استرس گرفتم.... من پنج ساله منتظرم ....بنظرتون باز ازمایش بتا بدم ببینم بالا رفته یا نه؟ بارداری های خارج رحمی زیاد شده خیلی نگرانم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
1
100%
3
0
0%
یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستید💜 

عزیزم منم دیروز موعدم بود و بتام۱۷۴ شاید براشمادوقلوعه😍😍😍این درد هارو منم دارم

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دیروز موعدم بود و بتام۱۷۴ شاید براشمادوقلوعه😍😍😍این درد هارو منم دارم

وای راست میگی؟ یعنی جای نگرانی نیست؟؟ سونو کی میدید شما؟

وای راست میگی؟ یعنی جای نگرانی نیست؟؟ سونو کی میدید شما؟

ب خودت استرس نده عزیزم من تاجایی ک میدونم بتای بالا یا لقاحت زود بوده یادوقلوعه حالاباز بادکترت مشورت کن..من فعلا فردا میرم پیش دکترم تاببینم میگه کی برم سونو

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
عزیزم میگن بتا خیلی باشه احتمال چندقلو بودن بچه زیاد..زودرفتین سونو ایشالا سه هفته دیگ توی سونو جنین ...

برام دعا کنید ان شالله عزیزم😍

ب خودت استرس نده عزیزم من تاجایی ک میدونم بتای بالا یا لقاحت زود بوده یادوقلوعه حالاباز بادکترت مشور ...

لطف کردی جواب دادی منم سعی میکنم استرس نداشته باشم مرسی عزیزم ان شالله برا شما هم بخیر و خوشی باشه