2777
2789
عنوان

دلمو صابون زده بودم به سفر

198 بازدید | 19 پست

یه بار چند هفته پيش بابام گفت با مادربزرگم بریم شمال بعد کنسل شد 

دو سه روز پیش بابام قطعی گفت کلید ویلا دوستشو میگیره و میریم 

ولی از شانسمون پسر خاله دوستش تو دریا غرق شده و فوت کرده و بابامم دیگه روش نمیشه کلید بگیره چون اون عزا داره 

سفر کنسل شد

همیشه میریم ویلای این دوست بابام ، خیلی ادمای خوبین در طول سالم همش میگه بیاین برین ویلا آماده و خالیه ولی ما مدرسه داریم...حالا ام خواستیم بریم اینجوری شد..

دلمو خوش کرده بودم به سفر ...خیلی حس بدیه

گفتم میرم حال و هوام عوض میشه و روحم تازه میشه بعد اینهمه سختی که امسال کشیدم و روح تیکه و پاره ام...

حالا ام کنسل شد و من موندم و ذوق کور شده ام...چقد آهنگ دانلود کرده بودم برای تو راه 🥲🥲🥲🥲

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

عیب نداره تو پاییز ابان و اذر شمال عالیه. 

اون موقع برید. 

فوقش پنجشنبه جمعه که تعطیل هستین برین. بایکی دوروز قبل یا بعدش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا الهی شمال همیشه هست نگران نباش جانم ایشالله زود زود بیای 🥺

دیگه رفت تا تابستون سال دیگه🥲🥲🩷🩷

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

عیب نداره تو پاییز ابان و اذر شمال عالیه. اون موقع برید. فوقش پنجشنبه جمعه که تعطیل هستین برین. بایک ...

ما همیشه ۵ و ۶ روزه میریم 

مزه نمیده

هوا ام سرده دریا و تنگه دار نمیشه رفت همش بارون میزنه به بساطمون

پارسال تیر ماه نمک ابرود بودیم بارون زد همه چیمون خیس شد

غذارو تو ماشین خوردیم😅💔

الهی اما شمال هم هوا گرمه نگران نباش بآو ایشالله سال بعد. میاین❤️❤️

🩷😘

دیگه رفت تا تابستون سال دیگه🥲🥲🩷🩷

انشاالله توموقعیت بهتر بیای شمال ما دا ریم سفرهای  شماهارو زندگی می کنیم ولی باز دلمون سفر می خواد  حتی دریا هم نرفتیم امسال 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
ما همیشه ۵ و ۶ روزه میریم مزه نمیدههوا ام سرده دریا و تنگه دار نمیشه رفت همش بارون میزنه به بساطمونپ ...

هوا اونقدر سرد نیست. 

اونقدر ملسه که مزه اش رو بچشی میگی از این بعد پاییز بیاییم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

انشاالله توموقعیت بهتر بیای شمال ما دا ریم سفرهای شماهارو زندگی می کنیم ولی باز دلمون سفر می خواد ...

دیشب داشتم به مامانم میگفتم خوش به حال شمالیا

خیلی خشگله اونجا 

حتی کوچه هاشم قشنگه 

دیوار های بلوکی خزه دار  

شما دیگه دریا براتون عادی شده😅😅

اما اگه میخواین بیاین پاییز بیاین تابستان اینجا وحشتناکی هم گرمه هم مرطوب آدم اذیت میشه 🤍

خواهرم مدرسه داره بابامم کار داره اون تایم 

ببینیم چی میشه🩷

دیشب داشتم به مامانم میگفتم خوش به حال شمالیاخیلی خشگله اونجا حتی کوچه هاشم قشنگه دیوار های بلوکی خز ...

🤣🤣🤣🤣آخرین باری که دریا رفتی کی بود  من سه سالی می شه نرفتم  فقط یه ربع باهاش فاصله داریم  ولی بازم دلم می خواد برم رشت وگیلان  امسال شمال شده جنوب از بس گرمه آدم حوصله نمی کنه بره تو حیاط خونش راه بره 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
دیشب داشتم به مامانم میگفتم خوش به حال شمالیاخیلی خشگله اونجا حتی کوچه هاشم قشنگه دیوار های بلوکی خز ...

آنقدر عادی شده که من خودم دو ساله نمیرم دریا کلا آنقدر عادی شده مسافرت هم میرم دیگه چیز خوشگلی ندارع😂😂

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..