2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

2843 بازدید | 216 پست

من تصمیم گرفتم از شوهرم جدا بشم

بخاطر اینکه هیچوقت اولویتش نبودم

همه خرجم با خودمه

نه محبت میکنه نه خرجی میده هیچی فقط چسبیده به خونوادش

منم دیگه دوسال تحمل کردم الان دیگه تصمیم گرفتم تمومش کنم

به نظرتون طلاق خیلی سخته?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختی که برا همه حتما داره ولی باید بسنجی ببینی تحمل اون سختی‌ها ارزشش داره جدا شی یانه چون به هرحال همه مردا بدیها خودشونو دارن تو دورانی که طلاق بگیری کلی سختی بکشی بعدشم سختی های مرحله بعد جدایی تازه شانس بیاری باز ازدواج کنی بینم طرف جدید ایراداتش از قبلی بهتره یا بدتر چون بی ایراد که گیر نمیاد

سختی که برا همه حتما داره ولی باید بسنجی ببینی تحمل اون سختی‌ها ارزشش داره جدا شی یانه چون به هرحال ...

اره درست میگین

ولی شوهر من دیگه از حد گذرونده

نمیخوام عمرمو به پاش بذارم دیگه

پدرت چقد بی منطق. باید شوهر من میدید تا میفهمید مقصر همیشه زن نیس

منطقش موقع طلاق قفل میشه کلا ولی تو بحثامون و دواهامون بعضی جاها من مقصرم با قاطعیت شوهرمو مقصر میدونه... 

اره درست میگینولی شوهر من دیگه از حد گذروندهنمیخوام عمرمو به پاش بذارم دیگه

خب اگه اینجوریه که حس تباه شدن داری شرایط فرق داره فقط خیلی بهش فک کن سبک سنگین کن یه زمانی پشیمون نشی بگی کاش تو همون زندگی میموندم بهتر بود