2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و متاهل بیان

577 بازدید | 74 پست

تا ساعت چند سرکاری ؟

وقتی میرسی نمیخوابی؟ چجوری به کاراتون میرسید؟

من خودم تا دو اگه خونه خودم برم تمیز کردنی داشته باشم اول کارامو میکنم شامم اگر بار کردنی باشه میزارم یه چرت یه ساعته حتما باید بزنم و بعد بیدار میشم باقی کارها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک نمیرم اون وقتی میرفتم الویت استراحت خودم بود ن کار خونهصبح ها 4 5 6 میومدمعصرا هم 11.5

اتفاقا من کار خونه خیلی برام مهمه با اینکه شاغلم تا به حال نشده که روی میزام خاک بشینه یا اینکه لباسام اینور اونور پرت باشه 

جوری زمان بندی میکنم هم به استراحتم برسم هم به کار خونم

مگر اینکه مهمون داشته باشم وقت نشه استراحت کنم

بنظرت با پرستاری میشه به کارای خونه رسید؟یا یه کار اداری بریم بخاطر ای موضوع ؟لطفا راهنماییم کنین ام ...

اره یکی از فامیلامون هم خودش و هم همسرش پرستارن 

اونا فقط شیفت شب میرن و افشون رو تو خونه باهمن

اتفاقا شغلای شیفتی بنظرم بهتر از تک شیفت و اداریه

من مامانم پرستاره۲۴ ساعت خونه۲۴ ساعت سرکار۸صبح که میاد خونه تا ۲ ظهر میخوابهمنو خواهرم همه کارارو می ...

عزیزم خدا به مادرت سلامتی بده 

خوبه که دوتا دختر داره تو خونه خیالش راحته

شما شاغل نیستین؟

محل کار من دم در خونمونه   هر وقت  لازم باشه بیشتر میمونم یا کاری نباشه کلا دست خودمه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍