2777
2789

یه گل یوکا دوماه خریدم الان ساقش از وسط تا قسمتی که برگ داره انگار شل و آبکیه ولی پایینش سفته ریشه رو برسی کردم بنظرم پوسیده نبود هفته ای یکبار آب میدم کود آهن هم هر دو هفته یک بار میدم جلو پنجره که نور داره ولی آفتاب اصلا بهش نمیرسه هست چیکار کنم میترسم خراب بشه با گلدونش هفتصد تومن خریدمش خیلی ناراحتم براش کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز 

یوکا گلی هست ک تهویه هوا خیلی خوب نیاز داره تو فصل پاییز و زمستان زیاد ابیاری نکن حداقل ماهی یک بار من خودم یوکا دارم بزرگ ولی تو تراس گذاشتم و آبیاریش ماهی یکبار انجام میدم و کود اهن یا هرنوع کود دیگ برای گیاه آپارتمانی ماهی یک بار هست الانم ساقه‌ش ضعیف شده بخاطر آب زیادی ک بهش دادین هست

ببخش تا بخشیده شوی❤
سلام دوست عزیز  یوکا گلی هست ک تهویه هوا خیلی خوب نیاز داره تو فصل پاییز و زمستان زیاد ابیاری ...

اگه بزارمش حیاط بنظرتون خوب میشه حیاطمون کاملا سایه دارهاصلا آفتاب مستقیم نمیخوره

اگه بزارمش حیاط بنظرتون خوب میشه حیاطمون کاملا سایه دارهاصلا آفتاب مستقیم نمیخوره

آره یوکا کلا گلی برای محیط باز هست بونسای کوچک یوکا برای آپارتمان هست ولی یوکا شما خیلی بزرگه برای محیط باز بهتره

ببخش تا بخشیده شوی❤

گلدون تماما خاک هستش؟

اگه کل گلدون خاک هستش هفته ای یکبار آبیاری زیاده براش.

باید خاک گلدون تماما خشک بشه.

سعی کنید خاک و با سیخ چوبی بلند چک کنید اگه خیس نبود آب بدین.

و فعلا جای نور گیر بزارین که گیاه سرحال بیاد و خاکش خشک بشه و در اولین فرصت گلدون و تعویض کنین توی گلدون مناسب و کوچکتر که از جنس پلاستیک باشه بکارین. و برای زیبایی اون گلدون و داخل این سفالی بزرگ قرار بدین.

و در مورد کود اصلا از فصل آبان تا اسفند به گیاهاتون کود ندین چون گیاه در حال استراحته و میتونین کود و از اسفند ماه شروع کنین اونم تاریخ بزنین هر ۲۰ روز ۳۰ روز.

کود اهن هم زیاده رویش اصلا مناسب نیست.

فکرکنم بخاطر گلدون باشه بنظرم بزرگه خیلی

گلدون سفالی اصلا برای گل سمه 

ولی گلفروشیا هیچ وقت ب مشتریا نمیگن 

من خودم انقد گل دارم هم تو خونه و هم تو تراس ولی هیچ کدومشونو تو سفالی نذاشتم همش تو گلدون سفید پلاستیکی و همشون هم سرحال هستن یوکا گلی هست ک اصلا نیاز ب کود نداره خیلی گل مقاومی هست و بیشتر تو باغچه ها میکارنش ولی در کل برای گلهای آپارتمانی از کود هربان و سه بیست اونم هرکدوم ماهی یک بار استفاده کن از فصل بهار تا آخر شهریور و پاییز و زمستان اصلا از کود استفاده نکن

ببخش تا بخشیده شوی❤
من عید ۲تومن گل خریدم الان همشون خراب شدن پولمو ریختم دور انگار

گل خیلی نیاز ب رسیدگی داره اگر به گل علاقه دارین ولی نگه داریشو بلد نیستین گلهایی بخرید ک خیلی مقاوم هستن و نیاز ب آبیاری کم دارن

ببخش تا بخشیده شوی❤
من عید ۲تومن گل خریدم الان همشون خراب شدن پولمو ریختم دور انگار

من گل خیلی دوست دارم  دوماه پیش نزدیکسه میلیون گل خردیم اگه خراب بشن شوهرم دیگه نمیزاره بخرم الانم یوکام انگار داره خرا میشه یه زاموفیلیا و سانسوریا کرواتی هم دارن اونا هم دارن بی حال میشن 😔😔