2777
2789
عنوان

مرد سه زنه :))))

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 50 پست
خب زن اولش چرا جدا نشد اخه :)))))) این خفت و خواریه :)))

شاید بخاطر بچه هاش

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

علی شکارچی روندیدی

نه کیه؟

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه فکرشم چندش اوره 😐از همه فحش تر اون مرد دو زنی بود که تو فضای مجازی سم تولید میکرد با دوتا زنش&nb ...

اه اون یارو که چندشه بدرد نخور بود 

کثافت از زن دومش چقدر بدم میومد تازه  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
من چهار زنه هم دیدم 🥲🥲🥲

اه حالم بد شد اصلا 

نه کیه؟

بلاگره ولی وضع مالیشون افتضاح پایینه زن اولش ۲۶سالشه رفته یه دختردیگه هم گرفته ۲۰سال داره دختره زن اولش هم دوتابچه داره ولی زن دومش روخیلی دوس داره زناش هم بلاگری مبکنن

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم
دیدم مرد از اولی بچه دار نشده،دومی رو گرفته،با هر دو هم تو یه آپارتمان زندگی کردن سالها یکیشون تازگ ...

وا خب زن اولشو طلاق بده یعنی چی میره هوو میاره

ولی این اقا از همشون بچه داره :)))

شاید زن اول دیگه شذایطشو نداره جدا شه حتما هم بچه داره وبخاطر بچه هاش مونده شما بگو اون دوتا زن دیگه ...

من الان اینقدر سوال دارم تو ذهنم که حرفی ندارم اصلا

وای بنده خدا دلم براش سوخت  

شاید بخاطر بچه هاش

بعدا بچه هاش نمیگن چرا جدا نشدی؟

یعنی اونا خجالت نمیکشن؟

بلاگره ولی وضع مالیشون افتضاح پایینه زن اولش ۲۶سالشه رفته یه دختردیگه هم گرفته ۲۰سال داره دختره زن ا ...

اها همونی نیست که با زناش ویدیو میذاشت؟

ما هم تو شهرمون یه ۳ زنه داریم  ۲ زنه چند تا هست

برگام ریخت اصلا

من الان اینقدر سوال دارم تو ذهنم که حرفی ندارم اصلا وای بنده خدا دلم براش سوخت    

خیلی اینجور مردا هستن الان گرونی شده دیگه خیلیا توانشو ندارن وگرنه ایرانی جماعت از دم اینن الان فقط میتونن پنهونی خیانت کنن😒

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خیلی اینجور مردا هستن الان گرونی شده دیگه خیلیا توانشو ندارن وگرنه ایرانی جماعت از دم اینن الان فقط ...

خاک بر سر همشون واقعا

واقعا خاک بر سرشون

یه چیز بگم نریزید سرم

منم دارم به این فکر میکنم برا شوهرم زن دوم بگیرم

یعنی از بس خیانت کرده میخوام از شرش راحت شوم

به خاطر بچه هام نمیخوام طلاق بگیرم یعنی رفتم برا طلاق ولی بچه هام خیلی اذت شدند

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را