2777
2789
عنوان

مرد سه زنه :))))

724 بازدید | 50 پست

بچه ها من مامانم مدیر مهدکودکه

بعد داشتیم به خانواده هایی که هنوز شهریه ندادن پیام میدادیم

مامانم گفت این پیامو که برای اقا فرستادم برای خانمش هم بفرست و اینا

بعد مامانم داشت میگفت اره هی میگه چکم پاس نشده پول نداریم و اینا

من پرسیدم شغل یارو چیه

مامانم گفت نمایشگاه ماشین داره تازه سه تا زنم داره نزدیک 15 تا هم بچه داره هی پول نداریم پول نداریم میکنه

من پرگام ریخت بچه ها :)))))) 

طرف سه تا زن داره:))))))))

اصلا اون زن دوم یا سوم چطوری راضی شدن ازدواج کنن:)))))))

اصلا زن اول چطور راضی شد و طلاق نگرفت :)))))))))

بعد چرا بچه دار شدن از این یارو :)))))))))

میدونم میگید به تو ربطی نداره ولی سوالمه :)))))))

برگام ریخته

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

خاک بر سر همه شون باهم

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم متاسفانه دیدم چند مورد

من ندیدم تا حالا اخه به خاطر همین هنوز تو شکم :)))

چه وضعی شده

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

چه خوش اشتها مرتیکه عوضی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دومی و سومی بخاطر پول.اولی نمیدونم چی بگم سکوت میکنم راجع بهش😐

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یا حضرت فرزند..۱۵ تا بچه...‌بایدم پول نداشته باشه🚶🏻‍♀️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

حتما از عقل ساقط هستن🙁 برای خانوما شاید رسم شاید اجبار ولی برای اون مرده چیزی جز هولی و تنوع طلبی نمیبینم😒

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بخاطر پولش دیگه احتمالا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

سوالت پاسخهای بسیار و متفاوتی داره

خب اخه من شنیدم میگن زن بچه دار نمیشده شوهره رفته یه زن دیگه گرفته

ولی اینا همشون بچه دار شدن اخه :))