2777
2789
عنوان

فک کن یه سایت باشه... 😂😂😂

295 بازدید | 17 پست

فک کن یه سایت باشه مردا توش تاپیک بزنن

وای غذای مادر زنم امروز شور بود بهش بگم یا نه

با زنم دعوام شد 

مهمونی ک میاد و نمیره خسته شدم دیگه

زنم حموم نمیره بو میده چجوری بفرستمش حموم راهکار بدید

تعمیرکارم دستامو با چی بشورم سیاهی زیر انگشتام بره

نظر سنجی میذارم جواب بدید

کدوم بهم میاد 

اسکرین شات از چت

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددی سایت هس

اونجا قبلا سر زدم جو اونجا بیشتر شبیه گروه های فامیلیه آخه😂 بعدشم تعداد خانمایی که عضون بیشتر از آقایونه😂

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
اونجا یبلا سر زدم جو اونجا بیشتر شبیه گروه های فامیلیه آخه😂 بعدشم تعداد خانمایی که عضون بیشتر از آق ...

منم اونجا عضوم رفتم سر در نیاوردم خوردم در و دیوار سایت 🤕 دیگه نرفتم الانم رمز ورودم یادم نیس

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

اونجا قبلا سر زدم جو اونجا بیشتر شبیه گروه های فامیلیه آخه😂 بعدشم تعداد خانمایی که عضون بیشتر از آق ...

منم رفتم اصلا اینجوری نیست بیشتر شعر و ایناست😂😐

که خدا بغل کند مگر مرا...
منم اونجا عضوم رفتم سر در نیاوردم خوردم در و دیوار سایت 🤕 دیگه نرفتم الانم رمز ورودم یادم نیس

در و دیوار سایت تشبیه جالبی بود😂

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!