2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذا به نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 17561 بازدید | 148 پست
دقیقا من که نمیتونم مهاجرت کنم ولی واقعا خیلی سخته مهاجرت کردن مگه اینکه رستوران ایرانی بشناسن یا م ...

دقیقا،غذاهای ایرانی رو اصول پخته میشه ،گاهی تی وی غذای کشورهای مختلف رو که نشون میده اخرش میگم قربون ایران خودمون برم ،انصافا هم ایرانیا هرغذایی رو نمیپسندن ذایقه ی ایرانیا خاصه،یه ضرب المثلی هم هست که میگه مثلا دکتر از کدوم کشورش خوبه،و...اخرش میگه اشپز ایرانیش خوبه👏👏

خیلی واسم جالبه زنجانی هستی و نخوردی🤭 اخه اصالت منم زنجان ولی خودم قم متولد شدم و بزرگ شدم  ...

ای خدا😂چه بامزه ترکی گفتی دختر😍،با لهجه ی سلطانیه گفتی،لهجشون خیلی خاصه تابلو میشن😁نوش جونتون ،شما ازون فطیرهایی که داخلش یه لایه هم زردچوبه و ارد و شکر میزاشتن خوردین؟روش هم با زعفران اینا زرد میکردن،یادش بخیر هنوزم طعمش زیر دوندونمه فکر نکنم هیچوقت اون خوراکیای قدیم رو بشه دوباره تجربه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا😂چه بامزه ترکی گفتی دختر😍،با لهجه ی سلطانیه گفتی،لهجشون خیلی خاصه تابلو میشن😁نوش جونتون ،شم ...

اره سمت قیدار هستیم🤭

نه همون نون معمولی که با جای لواش میپزن

پیر زنه عشق کرد من از اون نونا خواستم😂 میگفت اینا شهری پسند شدن نون لواش میخوان🤣

اسی اره خیلی خوشمزه است مابهش میگیم قروتی...

پیازداغ سیرداغ ادویه کشک گردو😍

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲