2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذا به نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 17563 بازدید | 148 پست
چه باحال بوده😍😍نه الان فکر نکنم عزیزم ،چه روزایی بوده اون روزای قدیم،کاش اونموقع ها تو سن الانم بو ...

خیلی واسم جالبه زنجانی هستی و نخوردی🤭

اخه اصالت منم زنجان ولی خودم قم متولد شدم و بزرگ شدم 

دیدم اونجا توی ختم ها و عروسی ها میپختن

یادم ۱۵سال پیش رفته بودم روستا عروسی با ناراحتی به سفره نگاه میکردم که نون لواش توش بود دلم نون محلی میخواست که تیلیت کنم

یدفعه یه پیرزن بهم گفت کَت چورَگی ایس تی رَی؟🤭 نون دهات میخوای؟ گفتم اره یدفعه سفره رو بلند کرد بهم نون محلی داد زیر سفره یه عالمه نون قایم کرده بود😂 انقدر ذوق کردم هنوز یادمه🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا پلو تا پارسال سلطان قلبم بود ولی دیگه از چشمم افتاد نمیدونم چرا،یعنی عاشقش بودم اول این بود بع ...

من اصلا کالجوش نخوردم . لوبیا پلو اصلا بوووووش‌. مامانم درست میکنه از بچگی زیاد درست میکنه برام. منم رژیم میگبرم هیچی نمی خورم.مامانم برای اینکه غذا بخورم هفته ای ی بار حداقل درست میکنه و من اصلا دربرابرش مقاومت ندارم😂😂😂

یه جور کالجوش هم داریم شامل گوجه و برنج و پیاز داغ و نعناع داغ و فلفل  ازون تپلو فسقلیا که کمی تند باشه و نعناع داغ و ماست.عکسش شبیه اینه ولی خوشرنگترو خوشکلتر😁،نمیدونم مال کدوم شهره ولی تو منوی غذایی ما همیشه بوده،زنجانم خیلیا اصلا ازش نخوردن ،شاید مال کرمان یا شمال کشور باشه 

واااای ولی خدایی هیچی غذای ایرانی نمیشه

دقیقا

من که نمیتونم مهاجرت کنم ولی واقعا خیلی سخته مهاجرت کردن مگه اینکه رستوران ایرانی بشناسن یا موادغذایی رو که اونجا پیدا نمیشه براشون بفرستن

یکی بود رفته ترکیه میگفت اینجا اصلا گشنیز پیدا نمیشه میگف مامانم خشک میکنه واسم میفرسته یا مثلا رب انار یا خیلی مواد عذایی به راحتی پیدا نمیشه یا انار برا بعضی کشورا جزء میوه های کمیابه 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
شاید اونی‌که خوردی خوب نبوده قیمه نثار قزوینو بخوری اینجوری نمیگی😋😋😋 

ما یه بار تو یه رستوران قزوین قیمه نثار خوردیم اصلا خوب نبود یعنی چیز خاصی نداشت یه کم آب خورشت و یه تیکه گوشت  ریختن قاطی برنج همین

قبول باشه بانو،التماس دعا داریم حاجت روا بشین به حق این روزای عزیز

قبول حق باشه مهر بانوی عزیز و گرامی

محتاجیم به دعا عزیزم

ان شالله همگی حاجت روا بشیم♥♥

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

ما یه بار تو یه رستوران قزوین قیمه نثار خوردیم اصلا خوب نبود یعنی چیز خاصی نداشت یه کم آب خورشت و یه ...

قیمه نثار کلی مخلفات میخاد که همونم خوش طعمش میکنه،با روغن حیوانی اصل🤤یه بار موادش رو خودتون بگیرین و بپزین عالیه

قیمه نثار کلی مخلفات میخاد که همونم خوش طعمش میکنه،با روغن حیوانی اصل🤤یه بار موادش رو خودتون بگیرین ...

نه والا اونی که ما به اسم قیمه نثار خوردیم هیچی توش  نبود کلی هم پول داده بودیم