2777
2789

سلام دوستان 

مادربزرگم پشتش زخم بستر شده و هی داره زخمش بزرگتر میشه چیکار کنم 😓

توروخدا اگه تجربه ای دارید بگید انشالله حاجت روا بشید به حق این روز عزیز 🙏🙏🙏

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...وخدایی ک در این نزدیکیست خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

اولین کار ببرین متخصص عفونی حاذق و با تجربه 

کارشناس زخم بیارین براش هر روز زخمشو شستشو و ضدعفونی کنه 

ان شاءالله خوب میشه 

راستی تشک مواج براش بخرین 

و مرتب جابجاش کنین 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

زخم بستر درمان خاص داره. دارو خاص. حتما باید متخصص دارو بده. کلینیک زخم ها دکتر و دستیار متخصص زخم بستر دارن. هر روز باید بیان دارو و پانسمان وگرنه خیلی سریع پیشرفت میکته 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

همینطور بزرگم میشه اون زخم عفونیه و تا استخوان و نکروز بافت میرسه

نیاز به دکتر و پانسمان و انتی بیوتیک دارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیتونبم ببریمش آخه 

بیارین خونه 

بعد از زخمش عکس بگیرین ببرین نشون متخصص عفونی بدین براش آزمایش مینویسه میان از آزمایشگاه از زخمش نمونه میگیرن  مشخص میشه چه نوع دارویی لازم داره 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

واقعا اونا چیکار میکنند مگ  ما خودمون نمی‌تونیم ینی؟

نه عزیزم نمیتونین 

اونا درسش خوندن احتمالا نیاز به تخلیه زخم باشه