2777
2789
عنوان

چندتا خواهر برادرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2628 بازدید | 149 پست
اره ما هم شش تا هستیم خودمم میگم هیچی خواهر و بردار نمیشه .. ولی بارم میگم شاید نسل جدید رفاه بیشتر ...

رفاه هرچی بیشتر بچه ها تنبل تر و پرو تر

فکر میکنن شغل و درآمد باید از آسمون بیاد یا با یک مدرک لیسانس بدون هیچ مهارتی میتونن شغل خوب داشته باشن

(اطرافمون زیادن این آدما ، البته خیلی به تربیت خانواده ها بستگی داره ولی بازم🤷‍♀️)

اینا چیزایی که تو خانواده های چند فرزندی پیش نمیاد، بچه ها سخت کوش ترن، و میدونن برای هرچیزی باید تلاش کنن

سه تاییم خواهرم برادرم من کاش برادرم اصلا وجود نداشت از بچگی آرزوم این بوده

وای چرا😟

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر 

هانا ۹ سال

خودم ۱۹

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
یه خواهر دارم باهاش جفت و جورم منتها همیشه فکر میکنم داداش داشتن واقعا سخته درسته؟

خواهر خوب داشتن قشنگترین نعمته حسرتی که من همیشه دارم هم برای خودم هم برای دخترم

اما داداش خوب هم تکیه گاهه مثل داداش خودم

سه تا بچه ایم دوتا داداش دارم و بچه بزرگه منم متاسفانه ☺️✋

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
تو کارات دخالت نمیکنن؟

نه از اول اجازه ندادن مامان بابام من چون تک دختر دوطایفه هم هستم یعنی هیچکدوم از عموها دایی ها عمه و خاله دختر ندارن و فقط منم همه هوامو داشتن و دارن 

هیچوقتم داداشام دخالتی نداشتن 

اینم بستگی ب میزان اجازه ایی داره ک پدر مادر ب بچه ها بدن بعضی خونواده ها پسرو از دختر سرتر میبینن و بهش اجازه دخالت میدن اصلا هم کاری ب بزرگی کوچیکی ندارن 

نه اگه رابطت باهاشون خوب باشه عالیه من داداشام ک هیچ با دوستاشونم راحتم  بستگی ب صمیمیت رابطه ...

من با داداشم رابطم خیلی خوبه خیلی ولی دوستاش و نمیزاره ببینم فقط تو کوچه و خیابون در حد سلام خداحافظ😬😬😬

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
خواهر خوب داشتن قشنگترین نعمته حسرتی که من همیشه دارم هم برای خودم هم برای دخترم اما داداش خوب هم ت ...

ولی ماهایی که داداش نداریم خود متکی هسیم یعنی در واقع خلا تکیه گاه حس نمیکنیم یه جورایی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه از اول اجازه ندادن مامان بابام من چون تک دختر دوطایفه هم هستم یعنی هیچکدوم از عموها دایی ها عمه و ...

اها دقیقا خانواده خیلی مهمه اینطوری خیلی خوبه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من با داداشم رابطم خیلی خوبه خیلی ولی دوستاش و نمیزاره ببینم فقط تو کوچه و خیابون در حد سلام خداحافظ ...

😂😂😂😂نه من حتی تو کلاسای ساز زدنشونم هستم 

گاهی میخونم باهاشونم گاهیم فیلم میگرم 

کلا گفتم ک من باهمه راحتم اما تا وقتی ک حد احترام رو رعایت کنن 😂😂🥴🥴🥴

هی خواهر پدرم آدمی نبوده جلوگیری کنه تازه اهل کار کردنم نبوده فقط فاصله من و داداش قبلیم که فوت شد ۵ ...

اخی عزیزم چ بد 😔😔 قدر مادرتو بدون

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
اها دقیقا خانواده خیلی مهمه اینطوری خیلی خوبه

اره دیگه مهم تربیت و رفتارو اخلاقی هست ک از اول ب اون بچه داده شده من یه دوست دارم داداشه از خودشم کوچیکتره بازم گوشی دوستمو چک میکنه رفت و امدشو کلا همه چیزو و ایناس ک بین خواهر و برادر یه دیوار نفرت و دوری میسازه 

رفاه هرچی بیشتر بچه ها تنبل تر و پرو تر فکر میکنن شغل و درآمد باید از آسمون بیاد یا با یک مدرک لیسا ...

اره ولی واقعا بستگی ب تربیت داره و ذات و وجود خود بچه .‌ خواهر من ۴ تا بچه داره وضع مالیشون عالیه .. همه بچه هاش تو شرایط یکسان بزرگ شدن حالا دوتاش تنبل و درس نخون و اماده خور ..‌ دوتاش شدید درس خون ک تاحالا تو عمرشون نمره زیر ۱۹ نیوردن .. 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁