2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب هویج شیرو خیلی زیاد میکنه همون روز ک میخوری اثر میکنه ..قطره شیرافزام خوبه... 

اب هویح روزی چنتا لیوان

شیزافزا روزی چن قطره؟

لیدی مل و پرنیامکس مکمل هاچطورن؟

شیر بادام،دستورش تو نت هست ،هم شیرتو زیاد میکنه و هم مقوی میشه شیرت.برای رفلکس بچه هم خوبه

عرق زیره و رازیانه هم خوبه.ام اگه طبعت گرمه یا بچت زردی داره.یا نخور یا اگه خوردی یکم لیمو ترش پشتش بخور

عزیزم داشتن شیر ارثیه اگه مادرت شیرش زیاد بوده شمام همین طور هستین در غیر این صورت خیلی جواب نمیده من خودم به شخصه در دوران شیردهیم هم قرص هم پودر هم قطره شیر افزا را با هم در یک روز استفاده میکردم و هیچ تاثیری نداشت کلی عرق زیره و پودر زیره میخوردم ولی هیچی به هیچی یا یه تاثیر خیلی کم داشت چیزی که بخوری شیرت بریزه نیست البته اگه ارثی باشه من مادرمم کم شیر بود من خیلی سر شیرم افسردگی گرفتم شما اگه کمه شیرخشک کمکیم بده من الان پشیمونم که چقدر به بچم گرسنگی دادم و خودم غصه خوردم بی دلیل مایعات خیلی بخور انشاا که شیرت زیاد بشه 

عزیزم داشتن شیر ارثیه اگه مادرت شیرش زیاد بوده شمام همین طور هستین در غیر این صورت خیلی جواب نمیده م ...

عزیزم من شیرم زیاد و چرب ولی دهروزی نینی کم میخورد وبخاطر نگرانیم شیرم کم شده الانم میخوره و گریه میکنه میفهمم سیرنمیشه بهش نبات داغ دادم‌گفتم شایدازدلش دیرم نه شیرم کم شده الان نمدونم جکارکنم تغذیه هم طول میوشه میخوام یچیزی بخرم بخورم شیرم بهو زیادشه

عزیزم من شیرم زیاد و چرب ولی دهروزی نینی کم میخورد وبخاطر نگرانیم شیرم کم شده الانم میخوره و گریه می ...

استرس و نگرانی و بی خوابی خیلی روی شیر تاثیر میزاره عزیزم مرتب بدوش اگه نمیخوره تا کم نشه شیرت بببین روی هر شخصی یه چیز جواب میده من اگه میتونستم بخوابم خیلی کم شیرم را زیاد میکرد  یکی میگفت با چایی یکی میگفت با پنیر پیتزا یا فلافل شما استرس نداشته باش خواب کافیم داشته باش مایعات مقویم بخور آب هویچ شیر بادام و مثل من هم قطره هم پودر و هم قرص را استفاده کن انشاا زیاد میشه

دقیقا منم،حالم گرفتس بخاطر کم شیریم

عزیزم غصه نخور اشتباه من را نکن اگه هر کار کردی نشده نزار بچه گرسنگی بکشه هم شیر خودتو بده هم شیر کمکی خدا میدونه چقدر غصه خوردم گریه کردم کلی چیز میخوردم که خودم چاق شدم که روی شیرم تاثیر نداشت فکرشو نکن دست خودمون که نیست خواست خدا بوده من بعد شیر خودم شیر کمکیم میدادم توی خواب وقتایی که بیدار بود نمیدادم