2777
2789
عنوان

اگه قرار بود چیزی رو تغییر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک وفهم خونوادمو که باسرنوشتم بازی نکنن 

کاملاً باهات موافقم ، حیف آینده ما که با فکرای پوسیده بعضی ها به گند کشیده میشه 

نڱاهش حرف مےزد...‌") یه صلوات واسه شادی حالم و شادی خودت لطف کن بفرس🙃❤️‍
وسواس کوفتی روانیمو که هر شب منو دیوونه میکنه  سره اینکه اینجای بچه م چرا این جور شد چرا اونجو ...

برات دعا که میکنیم ولی بزار راحت باشه بچه باید بازی کنه زخمی بشه تا بزرگ بشه ولش کن ،البته نه کلا ول کنی 

ولی زندگیو زیادی جدی گرفتی ... بی خیال باش😁

چرا هیچی ؟! مگه میشه؟! مگه داریم یعنی نمیخوام هیچ چیو تغییر بدی

آخه هر چی فکر میکنم چیزی نیست که نیاز به تغییر باشه

فقط یه دعا دارم اونم سلامتی و خوشی همیشگی عزیزانم و همه ی دنیا

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
آخه هر چی فکر میکنم چیزی نیست که نیاز به تغییر باشه فقط یه دعا دارم اونم سلامتی و خوشی همیشگی عزیزا ...

منظور مثلا ، هر چیزه کوچیکی میتونه باشه مثلا ظاهر ، اخلاق ، اون شغلی که داری یا...... 

ولی چقدر خوب که از شرایطی که داری راضی هستی 

برات دعا که میکنیم ولی بزار راحت باشه بچه باید بازی کنه زخمی بشه تا بزرگ بشه ولش کن ،البته نه ...

میدونم ولی به زخم و زیل سدن کاری ندارم همش فکرای خیلی بدتر میاد که اصلا دوست ندارم بگم