2777
2789

سلام بچه ها شماها که پاتون شکسته بودهه و گچ گرفته بودن رو پای گچی راه رفتین ؟. بعد چند وقت روی پای گچی راه رفتین؟.کجای پاتون شکسته بود؟. بعد چن وقت خوب شدین؟.

میشه سوالام پاسخ بدید لطفا🥺💖

اگه تجربه ای دارین بهم بگین 

ممنونم ازتون 

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از بالا پشتبوم افتادم پام داغون شد ساق پام پودر شده بود خودم با همون پای شکسته. رفتم بیمارستان برام نوشتن پلاتین ولی تو اتاق عمل کلی از دکتر التماس خواهش کردم پلاتین نزاره آخرش ۱۱ماه پام تو گچ بود البته چهار بار گچ عوض کردم با همون پای شکسته سه تا مسافرت رفتم همیشه باهاش. راه میرفتم 😂🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃😂😂😂😂😂

استخون کف بار

سه بار

فقط با عصا وگرنه دیر جوش میخوره

معمولا فیزیو نمیخواد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
استخون کف بار سه بار فقط با عصا وگرنه دیر جوش میخوره معمولا فیزیو نمیخواد

بعد که باز کردی تونستی راحت راه بری؟ راسته میگن بعد بازکردنم زمان میبرهه تا رو اون پا راه بریم ؟

مال جونی هام بود خواهر الان دیگه پیر شدم رفت

خداحفظت کنه و دلت جون باشه💖

عزیزم من امشب یک لحظه پام رو زمین گذاشتم خیلی میخارید و انگار سوزن سوزن زدن داخلش رو دلیلش چیه 

بعد که باز کردی تونستی راحت راه بری؟ راسته میگن بعد بازکردنم زمان میبرهه تا رو اون پا راه بریم ؟

آره 

ولی زود اوکی میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من روی پا راه نرفتم اصلا.با عصا میرفتم که خیلی زیربغلم درد میگرفت.ولی یه اشتباهی که کردم زود گچمو وا ...

بعد چند وقت باز کردی؟.

خودتون باز کردین یا دکتر ؟ قبل باز کردن عکس نگرفتن؟

من از بالا پشتبوم افتادم پام داغون شد ساق پام پودر شده بود خودم با همون پای شکسته. رفتم بیمارستان بر ...

عزیزم بلا ازت دور باشه سوال دارم شوهرم انگشتش شکست اتاق عمل رفت پین گذاشتن بعد یه ماه پین رو در آوردن .چند هفته گذشته هنوز دستش مثل سابق نشده .یعنی مرور زمان مثل اولش نمیشه قدرت انگشتش کمه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم بلا ازت دور باشه سوال دارم شوهرم انگشتش شکست اتاق عمل رفت پین گذاشتن بعد یه ماه پین رو در آورد ...

دکتر براش فیزیوتراپی ننوشته ؟ چرا اینقدر زود پین دراورد؟

بعد چند وقت باز کردی؟. خودتون باز کردین یا دکتر ؟ قبل باز کردن عکس نگرفتن؟

دقیقا یادم نیست ولی کمتر از یکماه.چون خسته م کرده بود.خودم باز نکردم رفتم کلینیک

عکسم قبلش گرفت بعدش فکر نکنم

دکتر براش فیزیوتراپی ننوشته ؟ چرا اینقدر زود پین دراورد؟

ننوشته .فک کنم پین با پلاتین فرق می‌کنه شاید برا اون .میترسم دستش خوب نشه هی امروز فردا می‌کنه نمیاد بریم دکتر براش فیوزتراپی بنویسه .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید