2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه شکستگی پا وگچ گرفتن دارند بیان. ...

| مشاهده متن کامل بحث + 13374 بازدید | 37 پست

سلام

چند وقت پیش مچ پام ترک خورد با پیچ خوردگی

دکتر ارتوپد رفتم گفت گچ بگیر ،پاشنه پام سوراخ کرد بعد یک ماه مجبور شدم گچ باز کنم هیچ فرقی نکرده بود بعد سه هفته دوباره پیش خودش رفتم گفت همونجا که دیدی پاشنه پات سوراخ شده دوباره بلافاصله باید گچ عوض میکردیم حالا مجدد از اول تا ۴۵ روز بایستی تو گچ باشه

شد ۷۲ روز که پا تو گچ بود

ولی باز هم خوب نشد تا اینکه کلیپ های آقای خیر اندیش دیدم

باورتون نمیشه فقط سفیده تخم مرغ خانگی و آرد گندم مخلوط کردم و روش پنبه گذاشتم آنقدر مثل گچ پا خودش سفت و چسبناک گرفت اولش به خاطر همین سفتی دوست داری بازش کنی ولی تا سه روز از صبح تا شب تحمل کردم 

بعد مثل زفت به آرامی پنبه رو برگردوندم باز شد به همین راحتی لنگیدن پا رو برطرف کرد و خیلی خوب بود

اینقدر هزینه گچ و ...ندیم وقتی که به این راحتی استخوان پا با یک سفیده و آرد گندم جوش میخوره

در ضمن این مطلب آقای خیر اندیش برای شکستگی دادن

واقعاً خیر ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه من چند ماه پیش پام شکست و خیلی سخت بود. با کمک دکتر محمدپور خیلی زودتر از اونکه فکر میکردم خوب شدم. دکتر ایمان محمدپور یک متخصص شکستگی با تجربه و مهارت عالی است. او در زمینه پزشکی ارتوپدی به طور ویژه درمان شکستگی ها تخصص دارد و با استفاده از روش‌های پیشرفته و به روز، بیماران را بهبود می‌بخشد.

سلامچند وقت پیش مچ پام ترک خورد با پیچ خوردگیدکتر ارتوپد رفتم گفت گچ بگیر ،پاشنه پام سوراخ کرد بعد ی ...

سلام ببخشید من همسرم پاشون شکسته و از کارش ممکن بیاد بیرون باید زودتر خوب بشه این دستور و ترکیب رو لطفا رقیق بهم میگید؟