2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بگم تولید محتوا و تبلیغ تو اینستا...

نمیدونم فک‌کنم بشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگه باخلاقیت و رنگارنگ درستشون کنی بسته بندی تمیز و مرتب و جذاب داشته باشی تولید محتوا و تبلیغ منا ...

اخه الان اکثرا دوست ندارن رنگ مصنویی تو خوراکی ها باشه،

این فکر بنظرم رسید  

ولی گفتم شاید اکثرا رنگی استفاده نکنن!

تو فکرم این بود عمده به عطاری ها بفروشم

بنر بزرگ چاپ کن بده بزنن به شیشه و آفر و اینا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اخه الان اکثرا دوست ندارن رنگ مصنویی تو خوراکی ها باشه، این فکر بنظرم رسید   ولی گفتم شا ...

خب گلم میتونی بری تو فاز گیاهی

قند و نبات گل محمدی، زعفرون، هل، ساده و ....

اینطوری اتفاقا میبینن گیاهیه بیشتر جذب میشن

با خودشون میگن ضرر کمتری داره و گیاهیه

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
خب گلم میتونی بری تو فاز گیاهی قند و نبات گل محمدی، زعفرون، هل، ساده و .... اینطوری اتفاقا میبینن ...

اره فکر خوبیه،

همسرم همش میگه چون حالت قند داره بافتش و بلوری نیست شاید بقیه استقبال نکنن

در حالی که اینا همون مایع نباته که بلوری نیست فقط..

اره فکر خوبیه، همسرم همش میگه چون حالت قند داره بافتش و بلوری نیست شاید بقیه استقبال نکنن در حالی ...

اگه این مدل نبات رو بتونی تولید و بسته بندی کنی عالیه

شبیه نبات های بازاری اما رنگارنگ و گیاهی

ی عطاری نزدیک ما هست خانومه خودش پفک گیاهی درست میکنه میفروشه، پاستیل خونگی، میوه ی خشک شده، قند و نبات خونگی و .....

اونایی که دیابت و فشارخون دارن و مادرایی که رو بچشون حساسن مشتری هاش هستن‌. حتی آدمای عادی هم کنجکاو میشن ببینن چطوریه با خودشون میگن ضرر کمتری داره

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)