منو شوهرم پیج اینستامون مشترک بود بعد من اومدم از گوشی شوهرم درست کنم اینستا رو کلا وارد پیج ی دختری شد اینم بگم من شوهرم قبلا تو گوشیش فیلمای مستهجن مثلا با عنوان زن چاق و اینا میدید حساس شدم روش بعد صبح ک خواست بره سرکار بهش گفتم تو پیج این نری و این حرفا چون با خودم گفتم اون ک دیک مشترک نی ممکنه بره کاری کنه چیزی ببینه بعد هم پاک کنه اینستا شو خلاصت ک دعوامون شد یکم بعد خودش پیام داد و آشتی کرد بعد گفت ک من کلا اونو حذف کردم و وارد پیجش نشدم من حدس میزدم دروغ میگه بعد اومد خونه رفتم تو پیجش چون گذرواژه ذخیره شده بود بعد بهش میگم استوریای این پیج رو تو باز کردی میگه نههه اون حتما خودش بوده ( اون پیج مال ۵ سال پیش بود همه چیش ) بعد تو صفحه هم پر از رقص بود دیگ خلاصه ی دعوای حسابی شد گرفت خوابید من رفتم سراغ گوشیش کلیپایی ک تماشا کرده بود رو نشونش دادم هرهر میخندید حالا رقصا هم انصافا زیاد بد نبود یعنی فقط سر لخت بودن و کردی دو نفر دست همو گرفته داشتن و میرقصیدن اما از این میسوزم ک میدونه من خیلی حساسم یعنی اگر کنار خودم نشسته باشه اصن اینا رو نمیبینه بعد اینجوری شده جالبش اینه کلا ۳ دقیقه تو اینستا رفته میگ خراب بود ولی اون ک میدونه من راضی نیستم چرا میره نگا میکنه پنهونی بعد توقع داره بهش اعتماد داشته باشم در صورتی که همیشه مچشو گرفتم و ب نظرم اصن آدم چشم پاکی نیست
رقص زیباست و دیدنش زن و مرد نداره شما خودت رقص زیبا بینی نگاه نمیکنی ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
همش با جیزای کوچیک اینجوری مچشو میگیرم و بهش هیچ اعتمادی ندارم اعصابم بهم ریخته آرزوی مرگشو میکنم آخه خدا ک میدونه همچین ادمیه چرا ی بلایی سرش نمیاد ک بفهمه دنیا بی حساب کتاب نیس میدونه خط قرمزم فقط و فقط همینه ولی باز پنهونی ی کارایی میکنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ولی بدم میاد باهاش مثل برده رفتار کنم یا اون منو به چشم برده ببینه...... آدمیم و دیدن رقص چه ضرری میزنه ؟!!!!
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
حالا شوهر من اینستا نداره خیر سرش اهل نماز و روزه هم هست از من خیلی سردی دیده یبار سرچ گوشیشو دیدم نوشته بود دختر جذاب اینستا و ...منو میگی بدنم عین بید میلرزید نصفه شب طاقت نیاوردم بیدارش کردم کلی دعوا و گریه و ازت توقع نداشتم اونم بغض کرد گفت همش تقصیر خودته از اون روز دیگه ادم سابق نشدم خیلی حواسم بهش هست ولی یادم نمیره.توام حق داری اینستا رو پاک کن اگه میتونی خونه خراب کنه الانم کارش شده کلیپ دوربین مخفی خنده دار دیدن.