2777
2789

باردارم ۵ ماهه

دخترم ۲۰ روز دیگه ۲ سالش میشه

همسرم سربازی نرفته بخاطر این موضوع نه کار داره نه بیمه نه پول

مادرم همش ب فکر داداشم و زندگی خودشه اصلا یادش نیس ک من هستم وظیفشم نیستا ولی خب!

خودم باید ب فکر تمام مشکلاتمون باشم و شوهرمو بدعادت کردم انقد ک بار زندگیو بدوش کشیدم، هرجا کم آورده پول قرض کردم وام گرفتم ک پسم نمیده. و...

فقط میگه مگه چیکار کردی فقط لب و دهنی.

میگم بیا برو سربازی ی جا ثابت وایسا کار کن

نمیتونی بشین خونه بچه بزرگ کن خودم برم بیمارستانی جایی کار کنم

گف بخاطر این حرفتم شده نمیرم

۴ سال از زندگیمون گذشت ن کار و بار ن هیچی، ۴۰ سال دیگه هم بگذره همینه، چون بی عرضه ست.

ب قرآن روم نمیشه ی فامیل پاشو بذاره خونم اصن با کسی رفتامد نمیکنم که خورد نشم تو این خرابه

حال و حوصله اینکه برم دادگاه بخوام با شوهرم بجنگم ندارم.

میخوام خودمو بکشم خلاص بشم ازین جهنم،

کلی قرص دارم برای اینکار

اما میترسم قبل ازینکه بمیرم ببرتم‌ بیمارستان و چشم باز کنم اونجام ببینمش

ولی دلم بحال دخترمم بشدت میسوزه و تا به بی مادریش فک میکنم گریه میکنم الانم نشستم بالاسرش گریه میکنم.

ولی هیچی ب ذهنم نمیرسه

شوهرم میگه ناراحتی طلاق بگیر

طلاق گرفتنم با مردنم فرقی نداره برا همین میخوام بمیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو .مردی که کار نمیکنه ک.....ن بچه نگه داشتن نداره

چون میدونه من بخاطر بچه دارم تحملش میکنم، با همون نقطه ضعفم تهدیدم میکنه، میگه بچمو بذار هرجا خواستی برو.

انقدم دوست وکیل داره ک چیز میز یادش بدن من زودی محکوم بشم ی چیزیم ازم دستی بگیره ک نگو

برای همین ترجیح میدم نباشم کنارش واقعا راحت شم ازشرش

من جات بودم نه تنها خودمو نمیکشتم بلکه یه کار میکردم خودش هزار بار آرزوی مرگ کنه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
اخه خواهر گلم انشالله نی نیت صحیح و سالم باشه تو که این شرایطو داشتی برا اقدام به بارداری زود نبود چ ...

اقدام نکردم عزیزم مگه احمقم

کیست داشتم قرار نبود باردار شم اصلا نفهمیدم چطوری انقد بدبخت شدم یکی دیگه هم بدبخت میشه، شایدمن بمیرم اونم نیاد این دنیا چیه بخدا

باباش عرضه لباس خریدن واس دخترمو نداره چ برسه ب یکی دیگه

حالا گیرم خودکشیم کنی فک میکنی چی میشه فقط خودتو خلاص میکنی وگرنه دخترتو بیچاره میکنی اگه یکذره به ف ...

ببین با بودنم بیشتر اذیتش میکنم، چون انقد از طرف باباش بهم فشار میاد خشممو سر دخترم خالی میکنم، هولش میدم سرش داد میزنم بعصی وقتام میزنمش

نباشم هیچکدوم ازینا اتفاق نمیفته

یه کار توی خونه واسه خودت دستو پا کن به فکر خودتو بچت باش اره اینجور مردا چون نقطه ضعف دادی دستشون اینجورین 

اگه راست میگه 1هفته پاشو برو خونه مامانت قهر ببین چجوری میاد منت کشی