2777
2789
عنوان

چطوری به کسی ک میخواد خودکشی کنه امیدواری میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 64 پست
چطوری ؟ به کی؟

برو کلانتری محل بهت راهنمایی میدن 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بهترین نحو رو پای خودت وایسا و هوای دخترتو داشته باش  همه اینا میگذره

بابا کار میکنم، هم آنلاین شاپ کودک و ساعت و... دارم تو کمدا هم لباس زیر میارم تو خانواده همسرم میفروشم، ولی خب مگه چقد میشه،

یهو ی ماه هیچی نمیفروشم ثابت نیست همیشه باشه بگم ی درآمد ثابت دارم ک

بشین با شوهرت درست و حسابی حرف بزن وخیلی محکم جدی و قاطع حرفتو بزن البته یه جورایی هم جای سرزنش کردن ...

انقد چرت و پرت تحویلت میده ک نگو

کلی قول میده و فلان میرم سربازی میام کار ثابت پیدا میکنم و...

از آبان پارسال میخواد بره سربازی

صد رحمت ب ظهور امام زمان باز ی غیبت صغری داشت اون وسطا، شوهر من هیچی

فقط حرف میزنه

دلم‌میخواد بزنم لهش کنم

گلم هرچقدر هم دوستو رفیق وکیل داشته باشه همون دادگاه هم بفهمه بی مسئولیته و خرج نمیده و سربازی نمیره و.....  رای و به تو میده بچه هاتم تا 7یا9سالی پیش خودته و وضیفشه خرجشونو بده ولی قبلش یه مدرک جور کن از بی بندو باریش باهاش حرف بزن صداشو ضبط کن  که بفکر خونوادش نیست و...... 

نهایت دیدی تاب و توان نداری برو مهریتو بذار اجرا 

انقد دوست وکیل داره بهش یاد بدن مهریه نده، بعدم شوهر من خودش ب مردا یاد میده چطوری مهریه ندن،

اونوقت این میاد مهریه بده من؟؟ ساده ای

شوهر من گرگ بارون دیده ست 

گلم هرچقدر هم دوستو رفیق وکیل داشته باشه همون دادگاه هم بفهمه بی مسئولیته و خرج نمیده و سربازی نمیره ...

حرفات منطقیه، باید اول با یه وکیل درست درمون مشورت کنم

واقعا خسته شدم از زندگی و ازدواج و هرچی مرد و نامرده

انقد دوست وکیل داره بهش یاد بدن مهریه نده، بعدم شوهر من خودش ب مردا یاد میده چطوری مهریه ندن، اونوق ...

عزیزم وقتی مهریتو اجرا بذاری وظیفشه بده چون حق قانونی زنه و هیچ جوره نمیتونه از زیرش در بره ولی اره راه داره که مثلا ماهی نیم سکه بده بهت میفهمی چی میگم

عزیزم وقتی مهریتو اجرا بذاری وظیفشه بده چون حق قانونی زنه و هیچ جوره نمیتونه از زیرش در بره ولی اره ...

آره ولی همیشه میگه من بلدم میدم دوستم برام چن ماه بستری تو بیمارستان روانی بگیره اونوقت تو و قانونت از کدوم دیوونه ای مهریه میگیرین البته اینارو تو شوخی گفته ولی من‌نکته شو گرفتم

آره ولی همیشه میگه من بلدم میدم دوستم برام چن ماه بستری تو بیمارستان روانی بگیره اونوقت تو و قانونت ...

اگه خودش دیوونه باشه باید باباش بده اینارو میگه که تو بترسی