2777
2789
عنوان

تولد اقایی کدومو بخرم به نظرتون

214 بازدید | 22 پست

باکس خودم درست کنم شامل

۱۰۰ هزار باکس

۱۷۰ کیف پول

۶۰ هزار جاکارتی

اسپری ۲۵۰هزار

مام ۸۰هزار

که جمعا میشه ۵۸۰ هزارتومن

۲۰۰ مینی کیک

۱۰۰ یه شاخه گل

یا نه برم یه دونه ادکن ۶۰۰ .۷۰۰ بخرم با مینی کیک و شاخه گل

لطفا راهنمایی کنید

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آقایی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاکارتی و اینا جنسش ضعیفه خب شاید خوشش نیاد

پس چی خوبه

باکلتسم باشه باکس کادو خب باکلاس تره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ادکلن، جاکارتی واسه اقایون خزشده

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ادکلن، جاکارتی واسه اقایون خزشده

جی خب بدم باکلاس و قشنگه

اخه مرد گلو میخواد چیکار پول گلو بذار رو ادکلن یه بهترشو بگیر

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

جی خب بدم باکلاس و قشنگه

من واسه همسرم تو اولین تولدش پی اس فایو میخرم

به نظرتون قاب عکس بدم

اخه قاب عکس ازینا ک جدیدا مد شده لینک داره

من واسه همسرم تو اولین تولدش پی اس فایو میخرم

پولداری خو

ششصد ی تیشرت شاید بشه بخری با ی مینی کیککافیه ادکلن حداقلهمین اماراتی ها یک تومنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ششصد ی تیشرت شاید بشه بخری با ی مینی کیککافیه ادکلن حداقلهمین اماراتی ها یک تومنه

رفتم مغازه ۷۰۰ اینا بودش