2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبر امشب بحث هوو داغه چی بحث مضخرفی هم هست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
شما از چه سالی اومدی؟!😐

همین جدیدن یجایی بودیم طرف ۲تازن داشت و۲طبقه خونه خریده بودوخانماش توهمون خونه مینشستن وباهم همسایه بودن خیلی خوش وخرم بنظرمیومدن😂😂😂😂😂😂😂تازه مرده داشت ترویج چندهمسری میکردبرای بقیه من دست شوهرموگرفتموفرارکردیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

همه ب شوخی گرفتن....من دیدم یکی از اقوام شوهرم هوو داره یکی از دوستای خودش بوده شده هوو شوهرش البته اینجوری ک پیداست قاپ  شوهرشو دزدیده.....رابطشون بد نیست البته شوهره خییییییییلی پولداره در دهه زن اولی رو بدجوری بسته با پول

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

من بابام دوتا زن داره اصلا چیز خوبی نیست در اصل از هم متنفرن ولی چاره ای ندارن چی شده این موضوع به ذهنت رسیده 

البته این موضوع مال 40سال پیش بوده الان دیگه یه زنم باید جر بخورن تا نگه دارن با این شرایط هرچند آنقدر زنا خداروشکر آگاه هستن که زیر بار این کار نرن

دایی شوهر من دو تا زن داره هر دو تو یه خونه زندگی میکنن خانوم اولی بچه دار نشد این دومی رو گرفت دومی هم همین که اومد تو خونه این سه تا پسر به دنیا اورد 

زن دومی آتیش پاره است یه روز خوش به اولی نشون نمیده همش جنگ دعوا

شوهره هم دومی رو انگار بیشتر دوست داره آخه قر و فرش زیاد🥴🥴🥴🥴

همین جدیدن یجایی بودیم طرف ۲تازن داشت و۲طبقه خونه خریده بودوخانماش توهمون خونه مینشستن وباهم همسایه ...

وااا تو این دوره زمونه حالا جدا از بحث فرهنگیش چجوری خرج دو تا خانواده رو میده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.