2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای باین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 71 پست
به نظرم کیک پختن خیلی اسونه ولی باید به نکات ریزش توجه کنی ،

یک ونیم لیوان  آرد 

سه عدد تخم مرغ

نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر

یک سوم لیوان شیر

یک سوم لیوان روغن

یک لیوان شکر

نصف قاشق چای خوری وانیل 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ببخشید نمیخواستم به رخ بکشم ..ولی چون گفتین پفش میخوابه دارم نشون میدم ببینی اصلا هم نمیخوابه کاملت ...

این چه حرفیه ،شما هنرمندی ...خودم بهم پیشنهاد کارم شده قبول نکردم ...ولی چون شوهرم خامه نمیخوره بیشتر کیک ساده میپزم،مث کیک زبرا ،کیک نارگیلی،کیک دارچین و گردو،کاکایو ...به همین خاطر کار با خامه رو بلد نیستم ولی تو مواقع ضروری کار میکنم دست و پا شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من با هم زن مواد مث چسب میشه ولی با دست به صورت دورانی و اروم هم بزن که ارد به خورد مواد تخم ...

ای جوووونم مرسی ازت عشقم  خوشا ب حال شوهرت چ زن هنرمندی داره تخم مرغ وشکرهم میزنم بعد روغن اضافه میکنم بعدم شیر بعدم اردو ک الک کردم اروم اروم میریزم هم میزنم بعدشم توظرف ومیذارم میپزم تو قابلمه  یه باربیشتر درست نکردم 

ای جوووونم مرسی ازت عشقم  خوشا ب حال شوهرت چ زن هنرمندی داره تخم مرغ وشکرهم میزنم بعد روغن اضاف ...

ممنون کدبانویی از خودت ،فقط به تخم مرغ و شکرت نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه کن.

ممنون کدبانویی از خودت ،فقط به تخم مرغ و شکرت نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه کن.

اره اونم میزنم قاتی اردم ولی اون بافتی ک دلم میخاد درنمیاد من خیلی اسفنجی دوس دارم ولی ازمن مث این کیک یزدی ها میشه ک گرد وکوچولون

اره اونم میزنم قاتی اردم ولی اون بافتی ک دلم میخاد درنمیاد من خیلی اسفنجی دوس دارم ولی ازمن مث این ک ...

حالا به نظر من تعداد تخم مرغت رو بکن ۵ تا ،بیکینگ پودرت رو بکن یک قاشق غذا خوری ،تخم مرغات باید تازه باشه یعنی تو یخچال نرفته باشه ،شیرت رو هم بکن یه پیمانه ...تخم مرغ و شکر و نوک قاشق وانیل رو اونقد بزن که کرم روشن بشه ،و بعد یک سوم پیمانه روغن اضافه کن و بعد از ۳۰ ثانیه هم زدن یک پیمانه شیر ولرم اضافه کن و بعد ارد و بیکینگ پود و مثلا دارچین رو الک کن و کم کم با دست به صورت دورانی اضافه کن ،حالا بریز تو قالب و یه دقیق صبر کن و قالب رو اروم بزن رو سنگ کابینت که حباب کیک بترکه و حالا بزار تو فر و در فر رو باز نکن