2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای باین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 71 پست
مرسی عزیزم گرانیت ب راحتی فکرنکنم خراب بشه

آره بابا من سه ساله استفاده میکنم هم واسه کیک هم برنج اینا تازه شوهرم واسه ته دیگ یه عالمه قاشق کشیده توش 🤣نچسبیشو از دست نداده یکم خط خطیه داخلش اما تا چن سال بعدم قابل استفادس

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی سخت میشه خو اگه باهمزن بزنیم پف نمیکنه میشه راهنماییم کنی من خیلی مبتدیم

به نظر من با هم زن مواد مث چسب میشه ولی با دست به صورت دورانی و اروم هم بزن که ارد به خورد مواد تخم مرغت بره ،بهم  بگو چطور کیک درست میکنی که اشکال کارت رو بگم ...بنده یک عدد کیک پز حرفه ای هستم البته اگه ریا نباشه 😎😂🤣

ارد..خودم مایشو اماده کردم خیلی هم اسونه و به صرفه هس 

اره و سالم ،ادم باید بدونه چی میخوره ...جدیدا پودرا هم که خیلی گرون شدن ،تازه شیر و تخم مرغ رو هم خودت باید بزنی 

من کیک پزیم عالیه و کیک اراییم افتضاح😂😂

ببخشید نمیخواستم به رخ بکشم ..ولی چون گفتین پفش میخوابه دارم نشون میدم ببینی اصلا هم نمیخوابه کاملا اسفنجی میشه..هم برا کیک خیس شکلاتی،خامه کشی،ساده،،به کار میاد

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه