2777
2789

فرش پذیرایی مهمون (پذیرایی مهمون با پذیرایی خودمون جداست، دو طبقه ست خونمون) سفید طوسیه و خیلی روشنه. الان داشتم جارو میکردم دیدم لکه افتاده چند جاش. لکه چای و خودکار و یه جاشم لکه مداد چشم😑😑😑

با چی پاک کنم؟ 

یبار با صابون خواستم لکه چای رو پاک کنم بدتر اطرافش تمیز شد لکه نرفت الان پررنگ تر دیده میشه.

بعد پاک کردن لکه ها میخوام رو فرشا روفرشی بندازم، چقد درمیاد روفرشی ۱۲ متری بچها؟

خیلی زشت و کثیف شده فرشه تازه هم خریدیم، بدیمش قالیشویی بنظرتون؟

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده قالیشویی تاکید کن خیلی لک داره برام تمیز بشورید وگرنه اصلا اهمیت نمیدن بعدش ی روفرشی بخر ۹ متری فکر کنم ۳ تومن باشه دور کشی ها رو نخر بدرد نمیخورن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

اول لک های اساسی رو سرکه بزن بعد بده قالی شویی

تجربه روفرشی دارم اصلا توصیه نمیکنم 

فقط تند تند جاروبرقی بکش و تا لک میشه سرکه سفید و دستمال 

حدود  ۷ ساله فرش کرم و شیری دارم انگار هنوز نوعی...

برای ماهم سفید مطلقه 

فقط رو اونیکه خودمون بیشتر می‌نشینیم روفرشی انداخته بودم روفرشی قرمز بود رنگ داده ب فرش 

روفرشی ۶ متری بین ۱ تا ۱/۵ هستش جنس معمولی 

جنس خوب ۲/۵ هستش

بله بده قالیشویی.فرش سفید وحشتناکه.

اخه تازه گرفتیم ۶ ماه هم نمیشه، نزدیک عید هم هست. مامانم میکشتم

میدونی خونمون یک خوابه ست و پایین من راحت نیستم اومدم بالا استفاده کنم اینجوری چند جاش لکه شده. جلوی در هم تیره شده رنگش.

فک نکنم مامانم اجازه بده ببریمش قالیشویی چون تازه گرفتیم😭😭😭

۱۴۰۴/۷/۲۵

بده قالیشویی تاکید کن خیلی لک داره برام تمیز بشورید وگرنه اصلا اهمیت نمیدن بعدش ی روفرشی بخر ۹ متری ...

اخه فرشا ۱۲ مترین

باید یجوری باشه میندازم لیز نخوره یجوری فیکسش کنم

پول هم ندارم نمیدونم چ کنم. به مامانم بگم نمیزاره دیگه بیام بالا

۱۴۰۴/۷/۲۵

اخه تازه گرفتیم ۶ ماه هم نمیشه، نزدیک عید هم هست. مامانم میکشتممیدونی خونمون یک خوابه ست و پایین من ...

پس با شامپو فرش تمیزش کن.واسه لکه ها هم میتونی کمی اسپری لکه بر بزنی.

یه روز خوب میاد