2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای باین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 71 پست
عاقا منم یه سوال داشتم یه نفر بهم گف ارد ک میریزی تویه جهت هم بزن واروم اروم مخلوط کن میخاستم ببینم ...

نه والاه اول با لیسک ارد و مایه هم میزنم  بعد با همزن برقی تاکامل غاطی بشه و ارد گلوله نشه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
عه مرسی ازراهنمایی چونکه بچه کوچیک دارم پودر کیک خریدم وقت ندارم خودم مواد کیک آماده کنم تولد همسرمه ...

مث خودمی خیالت راحت با پودرکیک عااااالی پف میکنه والا اینجا میگن قابلمه خراب میشه من نشنیده بودم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم اینه گرانیت ضخیمه میزاره کیک خوب بپزه یانه

آره بستگی به فر هم داره مثلا من اگه کیکو دیرتر از 35 دیقه بردارم تهش خشک میشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نه والاه اول با لیسک ارد و مایه هم میزنم  بعد با همزن برقی تاکامل غاطی بشه و اردو گلوله نشه

با همزن اشتباه ،پف کیک میخوابه ...تخم مرغا رو که خوب هم زدی و شیر و روغن رو ریختی یه کم دیگه هم بزن و بعد از هم زن جدا کن و ارد رو  بریز و اروم مخلوط کن و ارد رو حتما دوسه بار الک کن که گوله نشه 

دستگیره هاش پلاستیکی نباشه فقط

نه دستگیره‌اشم گرانیته 

عه مرسی ازراهنمایی چونکه بچه کوچیک دارم پودر کیک خریدم وقت ندارم خودم مواد کیک آماده کنم تولد همسرمه ...

چون اولین بارته از پودر اماده استفاده نکن...من دوبار درست کردم افتضاح شد 

برامن 45دقیقه زده کیکو مثلا چقدربزارم

زمانش رو تا ۴۵دقیقه تنظیم کن اما سر۴۰دقیقه با خلال دندون چوبی بزن وسط کیک اگر مواد به خلا نچسبید کیکت پخته اما اگر چسبیده بود  تا ۴۵دقیقه صبر و باز با خلال تست کن اگر بازم نپخته بود ۵دقیقه دیگه به تایم پخت اضافه کن تا زمانی که کیک بپزه

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
با همزن اشتباه ،پف کیک میخوابه ...تخم مرغا رو که خوب هم زدی و شیر و روغن رو ریختی یه کم دیگه هم بزن ...

اتفاقا برا من اصلا پف نمیخوابه عالیه عالی میشه کلی کیک پختم با این روش

چون اولین بارته از پودر اماده استفاده نکن...من دوبار درست کردم افتضاح شد 

پودر  اماده اصلا خوب نیست ،به نظرم یه چیز کاملا مضر هستش و سالم نیست ..من خودم با ارد شیرینی درس میکنم