2777
2789
عنوان

به نظرم پولامو چرت پرت میخرم بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 34 پست
چه راه کاری دارین که اینقدر چرتو پرت نخرم میتونستم یه تومن بدم یه پالتوی خوب بخرم عوض این که صدتومن ...

یه قانون هست میگه همیشه الکی تو مغازه ها نچرخ.یه دفعه می بینی کلی چیزی خریدی که نیازی نداشتی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان بشین ضروری ها رو بنویس

سعی کن تا اونا اوکی نشده هیییییچ خرجی نکنی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من اینجوری خرج میکنم بر اساس اولویت هام و چیزایی که مهمه خرج میکنم بعدش اگه پولی برام موند اگه لباس نداشتم یا خیلی قدیمی بودن لباس میخرم اگر نه پس انداز میکنم 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
و منی که سالی یه بار برا بچه م لباس میخرم اونم عید.اره دیگه هرچی چشمت افتاد نباید بگیری .باید ببینی ...

نمیدونم چم شده در حالی که شلوار بیرونی نیاز داره تا هودی

من اینجوری خرج میکنم بر اساس اولویت هام و چیزایی که مهمه خرج میکنم بعدش اگه پولی برام موند اگه لباس ...

دقیقا عقلم اینو میگه ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم قبلا اینطوری نبودم 

دقیقا عقلم اینو میگه ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم قبلا اینطوری نبودم 

😂حالا یکی دوبار خلافش بشه چیزی نمیشه ولی اگه همش اینجوری بشه بد میشه😵‍💫

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی