2777
2789
عنوان

قبولی کنکور از مدارس دولتی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6054 بازدید | 91 پست
هنوزم این تفکر هست؟ 😐 الان این همه امکانات، کتاب تست، کلاس های کنکور، چرا فکر میکنین سمپادیا شانسش ...

دقیییقا الان دیگه فقط پشتکار دانش آموز و هزینه ها مهمه امکانات واسه همه مثل همن 

دقیقا به خود فرد ربط داره همین دوستای منم اینجوری بودن ایندم نابود شد پیش اینا وگرنه همون سال اول در ...

اره خیلی..بچه ها اصلا همکاری نمیکردن در حالیکه سطح علمی معلما واقعا خوب بود و میتونستن خیلی کمک کنن..و قسمت تلخ ماجراش این بود که تو کلاس ما به جز من هیچکس نتونست رشته دولتی و مورد علاقشو  قبول شه و خیلیا به هدفشون نرسیدن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍مرسی انقدر مهربونی مدرسم عادیه  ولی با حرف شما و کاربر سپیده امید گرفتم

یه نصیحت دیگه خودت بخون خودت بخون... درگیر کلاسای انلاین نشو ک وحشتناک وقت گیرن و توی دامشون ک بیوفتی بعد میتونی بیای بیرون... مثلا ریاضی میبینی میگی عه شیمی هم خوبه بعد میگی عهه زیستم خوب درس میده در صورتی ک تااااا خودت نخونی تااااااا خودت مداد دست نگیری و سوال ریاضی یا فیزیک حل کنی باور کن هزاران دیقه فیلم دیدن هیچ تاثیری ندارخ :)))

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
ببخشید عزیزم میشه بگی منظور از منطقه ۱ منطقه ۲ اینا چیه؟ من نهمم بعدش خیلی اطلاعات ندارم ولی میخوام ...

خب سه تا منطقه داریم منطقه یک دو و سه 

تو باید ببینی جایی که مدرسه میری جزو کدوم یکی ازاین مناطقه میتونی تو نت سرچ کنی اسم شهرتو و منطقشو بیاره 

بعد این مناطق هرکذوم یه سری قبولی داره مثلا با رتبه دوهزار پزشکیع همدان قبول شی تو منطقه دو با دو هزار نمیتونی همدان قبول شی تو منطقه سه باید رتبت هزارم خورده ای باشه (مثال زدما .منظورم اینه یکم فرق می‌کنه )

واسه دزشکیه تهرانم تو منطقه دو ای زیر دویست بیار اوکیع  

سه هستی  زیر صدور پنجاه 

یک نمی‌دونم همون زیر دویست اینا اوکیع 

کلا نهمی خیلی وقت داری دختر خوش به حالت از دهم سعی کن پیوسته بخونی روزی ۶ساعن داشته باشی یازدهم بکنش ده سالعت دوازدهم ۱۲ و بعد عیدش چهارده 

برو تو دورقمی 🥰ایشاللع هم یه رقمی

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
دقیییقا الان دیگه فقط پشتکار دانش آموز و هزینه ها مهمه امکانات واسه همه مثل همن 

آره، واقعا تعجب می‌کنم بعضیا حرص سمپادیا رو میزنن.. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ببخشید عزیزم میشه بگی منظور از منطقه ۱ منطقه ۲ اینا چیه؟ من نهمم بعدش خیلی اطلاعات ندارم ولی میخوام ...

منطقه یک یعنی شهرای بزرگ مثل تهران منطقه دو به مرکز استان ها میگن شهرستان ها جزء منطقه سه هستن