2777
2789
عنوان

قبولی کنکور از مدارس دولتی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6054 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱سال اره امسال میخوام دوباره بدم..خداروشکر شانس اوردم محرومیت دانشجوهای دولتی رو واسه کنکورِ امسال ...

موفق باشی...منم از مامایی متنفرررم😂من کم کاری کردم تا الان ولی میخوام خوب بخونم دیگه واسه کنکور تیر

موفق باشی...منم از مامایی متنفرررم😂من کم کاری کردم تا الان ولی میخوام خوب بخونم دیگه واسه کنکور تیر

منم کلا به جز فیزیوتراپی و دارو به هیچ رشته دیگه ای علاقه ای ندارم😂واسه دی ماه هم ثبت نام کردم تیر هم کنکور میدم…انشالله شما هم به هدفت برسی❤️😃

منم کلا به جز فیزیوتراپی و دارو به هیچ رشته دیگه ای علاقه ای ندارم😂واسه دی ماه هم ثبت نام کردم تیر ...

سپاس ایشالا همین دی در بیای😍منم پزشکی و دارو دوست دارم ولی مثل اینکه کلا زندگی رو باید بزاری کنار فقط درس بخونی دوران دانشجویی😂

واو موفق باشن ببخشید یه سوال دیگه میشه بپرسم داداش شما نخبن یا یه فردی بودن که پشتکار و سخت کوشی د ...

نه باو دوره کنکور بازی گوشیش سر جاش بود کم میخوند ولی فقط تست میزد تو همون خوندنش 

الان تو دوران دانشجویی داره پدرش در میاد 

اینم میگذره سخت نگیر:)
سپاس ایشالا همین دی در بیای😍منم پزشکی و دارو دوست دارم ولی مثل اینکه کلا زندگی رو باید بزاری کنار ف ...

ممنون😍❤️اره رشته های سنگینی ان ولی اگه علاقه داشته باشی سختیاش شیرین میشن😃

از کی شروع کرد؟آره میگن درسای دوران دانشجویی خیلی سختن😖

از همون اول دبیرستان میخوند نگه نداشت ک سال اخر تته پته کنه ولی خب کم میخوند الان بیشتر از کنکور میخونخ

اینم میگذره سخت نگیر:)

یک سوال داشتم 

از خیلی ها شنیدم که میگن اگر میخوای موفق بشی روزی ۱۰ تا۱۴ ساعت درس بخون اما واقعا چطور من توی روزهای تعطیل هم نمیتونم چه برسه به روزهایی که مدرسه هم هست زیادش بتونم روز تعطیل به سختی ۹ ساعت بخونم اما روزهایی که مدرسه هست نهایت ۴‌نیم

چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی  تونستم !💖
خیلی گلی 😍❤️❤️❤️❤️ چشم 😍مرسی مرسی مرسیییییی

خواهش میکنم گلم سوالی داشتی در خدمتم این دو مورد بیشترین اسیب رو بهم زد و اینکه هیچ وقت مدرسه رو مزاحم خودت ندون توی مدرسه های دولتی کتاب درسی کار میشه ک این خیلیییی خوبه چون اصل کتاب درسیه و بقیش تلاش خود ادم.... درحالی ک سمپاد و... هی جزوه ب دانش اموز میدن و یه جورایی میشه گفت مزاحم دانش اموزا میشن و خب تدریس همشون هم خوب ننیست

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ