2777
2789

۶

۲۳

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۱۰

آبان   الی جمعه ۱۶ آبان فرصت داریم🥰

ثوابی از ختم این هفته را بمناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و امام سجاد علیه السلام ؛ هدیه می‌کنیم به محضر این دو بزرگوار 🌸

همچنین ثوابی از ختم این هفته برسد به روح شهید مهرداد عزیزاللهی🙏

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

همچنین انشاالله ثوابی از این ختم برسد به محضر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🙏

انشاالله که این بزرگواران واسطه پذیرش ختم ما بشوند

همچنین انشاالله به برکت این ختم قرآن ؛ هر چه زودتر مردم مظلوم فلسطین به آزادی و آرامش برسند ...آمین 🙏

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

الهی آمین

بااجازه استارتر عذر میخوام بابت پیام دادن

❤️❤️🤍🤍ولی عزیزان خواهشا رد نکنید پس نزنید🤍🤍❤️❤️

اگر ارادت خاصی هم به ائمه دارید از معصوم مورد نظرتون برای بنده حقیر حاجت خواهی کنید دستم کوتاهه🙏

خواهشا هرکس حاجت محال گرفته یا در جوار معصومین هست یا اراده خاصی داره یا از سادات هست

یا 

🔴به ائمه ای رجوع کرده و پاسخ گرفته و میدونه دعاش رد نمیشه🔴

دل روشنی داره برای بنده دعا کنه حاجت بنده برآورده شه

حاجت محالی دارم

در این مدت کم برآورده بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استارتر عذر میخوام بابت پیام دادن❤️❤️🤍🤍ولی عزیزان خواهشا رد نکنید پس نزنید🤍🤍❤️❤️اگر اراد ...

عزیزم متوسل به حضررت علی بشید

ختم نادعلی بردارید انشالا اگر حاجتتون شرعی باشه و به صلاحه برآورده بشه