2777
2789
عنوان

قبولی کنکور از مدارس دولتی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6054 بازدید | 91 پست

من مدرسم دولتی بود سال آخر وقتی بعضی معلما میخواستن یه مقدار تست کار کننو و در حد کنکور درس بدن خیلی از بچه ها مانع میشدن و اعتراض میکردن واسه همین تو این مدرسه ها معمولا رقابت کم تره..بیشترین فرقی که مدرسه های دولتی با بقیه دارن همینه..وقتی دانش اموزا همه درس خون باشن خود به خود ادم بیشتر تو حس درس میره

یه کتاب تست بگیر اونو چند بار بخون.... دوست من امسال رتبه 50 شد فقط با یه منبع........

از دهم شروع کرد .😩…

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ یعنی تلاش خودمو بکنم و کتاب رو بخونم میشه ؟ میتونم؟ کلاس دهمم بگین چیکار کنم

چرا که نه مدرسه فقط ده درصد تاثیر داره ۹۰ درصد دانش آموزه

چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی  تونستم !💖
سلام عزیزم نمیخوام کسیو نا امید کنم ولی توی مدرسه سمپاد و خاص تایم تدریس بیشتر هستش و قطعا زمان بیشت ...

خب گفتم که همین الانشم مدرسای خیلی برتری مثل آریان حیدری دوره گذاشتن.کسایی که تو مدارس عادی هم درس میخونن میتونن تهیه کنن تک رقمی بشن حتی.در کل به خود دانش آموز هم ربط داره ما منطقه سه ایم اما رتبه هشت داشتیم چن سال پیش.امسال هم یه رتبه۱۸داشتیم یه رتبه۴۶،یه رتبه ۴۸و...

از دهم شروع کرد .😩…

تا یازدهم درسش خیلییی هم خوب نبود اما چون یه منبع داشت و نسبتا پیوسته خوند تو دوازدهم خودشو جمع کرد و الان دانشجوی دندون هست و منم شدم پشت کنکور هعی

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

هنوزم این تفکر هست؟ 😐

الان این همه امکانات، کتاب تست، کلاس های کنکور، چرا فکر میکنین سمپادیا شانسشون بیشتره؟ 😐

بستگی ب خودش داره، آره میشه از ی مدرسه عادی تهران قبول شد، فقط بخونه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
تا یازدهم درسش خیلییی هم خوب نبود اما چون یه منبع داشت و نسبتا پیوسته خوند تو دوازدهم خودشو جمع کرد ...

منم:/⁦༎ຶ⁠‿⁠༎ຶ⁩

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
گلم پزشکیه تهران زیر دویست میخواد منطقه دو  شهید بهشتی هم همینطور  دانشگاه ایرانم بومی ت ...

ببخشید عزیزم میشه بگی منظور از منطقه ۱ منطقه ۲ اینا چیه؟ من نهمم بعدش خیلی اطلاعات ندارم ولی میخوام بدونم که فردی با شرایط من باید رتبش تقریبا پایین چند باشه که شهید بهشتی تهران یا خود دانشگاه تهران در بیاد

من مدرسم دولتی بود سال آخر وقتی بعضی معلما میخواستن یه مقدار تست کار کننو و در حد کنکور درس بدن خیلی ...

دقیقا به خود فرد ربط داره همین دوستای منم اینجوری بودن ایندم نابود شد پیش اینا وگرنه همون سال اول درمیومدم