2777
2789
عنوان

قبولی کنکور از مدارس دولتی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6051 بازدید | 91 پست
بگو که دروغه

گلم پزشکیه تهران زیر دویست میخواد منطقه دو 

شهید بهشتی هم همینطور 

دانشگاه ایرانم بومی تهران باشی با پونصد میتونی قبول شی غیر بومی باشی زیر سیصد 

اینارو واسه منطقه دو گفتما 

ولی پزشکیع شهرای دیگه  زیر دوهزار 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ یعنی تلاش خودمو بکنم و کتاب رو بخونم میشه ؟ میتونم؟ کلاس دهمم بگین چیکار کنم

پیووووووووووووووسته بخون من دهم و یازدهم رو خوب خوندم دوازدهم گند زدم الان روزی 5.. 6 ساعت بخونی اوکی و عالیه

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
تجربه داشتی؟

من خودم کنکوریم 

ولی دوستایی دارم که اونجاها بخونن 

و کارنامهو...خیلی دیدم 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
جیرفت تا 3500 امسال گرفته دولتی منطقه2

اره ظرفیتا بالا رفته امسال بهتر شده 

توی تهران دیگه  از نظر سطح علمی استادا و.. بهتره

نه باو دانشگاه ایران کجا از بهشتی بهتره وا 🙂😐بهشتی و تهران بهترن

هییییچ ربطی نداره به مدرسه فقط باید خوب آموزش ببینی مدرسای زیادی هستن دوره گزاشتن که بهترینن تو آموز ...

سلام عزیزم نمیخوام کسیو نا امید کنم ولی توی مدرسه سمپاد و خاص تایم تدریس بیشتر هستش و قطعا زمان بیشتری دارند پس سطح بالاتر تدریس میکنن همه معلمای ما میگن ما توی مدارس عادی نوع تدریسمون متفاوته 

چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی  تونستم !💖