2777
2789
عنوان

یکی به من بخشیدن رو یاد بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 71 پست
بخشیدن فقط در مورد طرف مقابل صدق نمیکنه آدم بخشنده دل سبکی داره  چون کینه و نفرت حمل نمیکنه و ا ...

بعضی چیزا واقعا بخشش نداره 

نمیتونی ادمی ک قلبتو له کرده ببخشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم باخودم این فکرو میکردم یعنی فرصت دادم که یبار دیگه بهم ضربه بزنه.... اما چه کنیم فکرکن ن ...

مرسی عزیزدلم‌که‌درکم‌میکنی، تا چندروز خوب میشم اینم‌امیدوار‌میشه یهو انگار جنون میگیره منو

نمیدونم چی درسته چی غلط هرچی باخدا حرف میزنم کمترازوم‌میشم انگار

اره بخدا تلاش کردم‌ببخشم نمیشههههه

چن وقت گذشته ؟ 

میگن ذهن ادم 8ماه زمان میخواد کسیو ببخشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بعضی چیزا واقعا بخشش نداره  نمیتونی ادمی ک قلبتو له کرده ببخشی

بله همینطوره اگر میتونستیم همه چیو ببخشیم که انسان نمیشدیم فقط خداس که قادر به این بخشندگیه . اما اونقدی هم که گفتی نباید سخت گرفت

اره ولی چهل روز اخر یکی دیگه رو هم اضافه کرده بوده باهردوشون صبح تاشب حرف وپیام من اسکل هم نفهمیدم ...

دور از جونت عزیزم اینجوری نگو،اون مریضه اون مشکل داره تو اینجوری ب خودت نگو

خوب کردی 

😑
بله همینطوره اگر میتونستیم همه چیو ببخشیم که انسان نمیشدیم فقط خداس که قادر به این بخشندگیه . اما او ...

شاید زمان حلش کنه

درضمن هممون خوب میدونیم یکی از صفات خدا جبار بودنه 

خدا از حق و ناس هیچوقت نمیگذره حتی کوچیک ترینش

چن وقت گذشته ؟  میگن ذهن ادم 8ماه زمان میخواد کسیو ببخشه

نزدیک‌دوماهه، ولی پرینتش توگوشیمه شوهرم پاکش میکنه دوباره برش میگردونم انگار خودآزاری دارم 

گیر مدرسه ی بچمم وگه نه شاید جدی تصمیم میگرفتم الان فکرمیکنه من درخواست دادم ولی ریلکسه ورفته باشگاه 

البته دوماهه شب وروز خونس از کارش استعفا داد چندروزه یساعت میره باشگاه میگه خودت منو برسون وبیادنبالم گفتم من چوپون تو‌نیستم که 

شاید زمان حلش کنه درضمن هممون خوب میدونیم یکی از صفات خدا جبار بودنه  خدا از حق و ناس هیچوقت ...

همینطوره . خدا از حق خودش میگذره ولی بندش نه . جدای از کارما و آخرت و اینا باید برای بهتر شدن حالمونم که شده بتونیم ببخشیم و رها کنیم . حقیقتا استارتر تو موقعیت سختی هست و نمیتونم خودمو به جاش بزارم .

همینطوره . خدا از حق خودش میگذره ولی بندش نه . جدای از کارما و آخرت و اینا باید برای بهتر شدن حالمون ...

ازخدا میخوام هیچ زنی این حس روتجربه نکنه❤️🙏همدردیتون آرومم میکنه ممنونم واقعا❤️🙏