2777
2789
عنوان

یکی به من بخشیدن رو یاد بده😭

2260 بازدید | 71 پست

شوهرم یکسال تمام شبانه روز بهم خیانت کرده دوماهه زندگیه من باجهنم فرقی نداره شوهرم پشیمونه شب وروز هردومون شده گریه من شکستم غرورم احساسم اعتماد…

مشاور هم رفتیم ولی حالمو بدتر کرد چون هی به شوهرم پروبال داد و گفت چون خوش سرو زبونه زناجذبش میشن و من گیج ومات که این مردک داره طرف یه خائن رومیگیره وبدتر به خودش مینازه 

دوباره که  تا پشت در دفتر وکیل میرم ولی برمیگردم

اخ چرا نمیتونم حذفش کنم از زندگیم لعنت به دل احمقِ من 

پشیمونی وگریه هاش غرور شکسته ی منو برنمیگردونه

امروز مدارک برداشتم برم پیش وکیل شوهرم کل پوستش یهو حالت کهیر شد یجور عجیب ‌وحشتناک شد سرچ کردم انگار از اضطراب بود  وجلومو گرفت ولی گفتم تمومه ورفتم یکم گشتم توخیابونی که وکیل موردنظرم اونجابودواز کارتش که دستم بود ده میلیون انتقال دادم کارت خودم که فکر کنه پول وکیل دادم الان گیج وماته ولی کلا آدم ریلکسیه مثلا ازم مثلا میپرسه عشقم قند نداریم توخونه ؟😬

مردک احمق روزی ۱۸۰ پیام داده به زنیکه شیطان صبح تاشبم حرف میزدن الان میگه گولم زد و چرندیات دیگه میگم مرتیکه چهل سالته باراولتم نیست خیانت میکنی

دوماهه که در حال توبه س فکر کنم خدا بخشید ولی من نمیتونم😭😭😭کاش جسارت داشتم جدا ومستقل شم

هنو تاپیک و کامل نخوندم دارم میگم 

خیانت بخشش نداره 

کلا تو دنیا چیزی ب اسم ببحشش نی اگ 

ببخشید همه چیو حل میکرد 

چرا پلیس هست؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قوی باش منم اولش به شدتتتتتت شبیه تو بودم اما الان باراخریه که بهش فرصت دادم بااینکه بچم کوچیکه اما تکرارکنه تمومه

قوی باش

این وابستگیه مریض گونه رو بزار کنار

مطمئن باش که دوسش نداری فقط میترسی و وابستگی داری

عزیزم قوی باش منم اولش به شدتتتتتت شبیه تو بودم اما الان باراخریه که بهش فرصت دادم بااینکه بچم کوچیک ...

خیلی برام‌سخته قبول اینکه یکسال نفهمیدم من فکرمیکردم خیلی زرنگم‌ولی این واقعا حرفه ای بوده

پونزده سال عمرمو‌به فناداد

اینم میگه فقط یه فرصت اخر بده میدما ولی آرامش ندارم دلم‌میخواد سریع فرصتشو سوخت کنه تموم شه بره‌فرصت یعنی عذاب برای من

فقط به این فکرکن کسی که دنبال عشق وحالشه ارزش داره بحاطرش گریه کنی؟؟؟

بخاطرش سردردبگیری و بهم بریزی و کل روزت خراب بشه؟

اگر اولین بارش بوده ببخش و فرصت بده بخاطر بچت

اما چندمین بارشه بنظرم خیر...

هنو تاپیک و کامل نخوندم دارم میگم  خیانت بخشش نداره  کلا تو دنیا چیزی ب اسم ببحشش نی اگ& ...

بخشیدن فقط در مورد طرف مقابل صدق نمیکنه آدم بخشنده دل سبکی داره  چون کینه و نفرت حمل نمیکنه و اما قوانین و یه سری مسیول این شکلی برای آدمایی که از انسانیتشون سواستفاده میکنن به وجود اومده 

یکسال با یه نفر بوده فقط؟

اره ولی چهل روز اخر یکی دیگه رو هم اضافه کرده بوده باهردوشون صبح تاشب حرف وپیام من اسکل هم نفهمیدم

اون یکساله مطلقه س و دریده و وحشی، شوهرم امروز میگفت گفته خودکشی میکنم ولم‌کنی گفتم کو‌پس نکرد دروغگو

همش دروغ‌میبافه

امروز پول دوتا سکه ازش گرفتم گفتم این استارت مهریه س

خیلی برام‌سخته قبول اینکه یکسال نفهمیدم من فکرمیکردم خیلی زرنگم‌ولی این واقعا حرفه ای بوده پونزده س ...

دقیقا منم باخودم این فکرو میکردم یعنی فرصت دادم که یبار دیگه بهم ضربه بزنه....

اما چه کنیم

فکرکن نیست خودتو مجبور نکن حالتو خوب نشون بدی یا مثلا ازروی اجبار بخوای محبت کنی یا هرچی

والا همه میگن بهش محبت کن سیرابش کن و فلان...وقتی از طرفت متنفری و بدت میاد چطوری محبت کنی اخه؟؟!

تو مقصر نیستی که بخوای درستش کنی بااین کارا

پس بخاطر بچت فقط صبرگن تاببینی چی میشه