2777
2789
عنوان

یکی به من بخشیدن رو یاد بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 71 پست
خب پس ببتخشش خود شوهرتم نادمه که با طلاق شاید مستقل بشی و ازاد ولی زندگی بچه رو نابود میکنی

من‌همین‌الانشم آزادم‌کلا آدم‌گیری‌نیست‌همسرم ولی میترسیدم‌ازاینکه‌وجودش ودیدن‌هرروزش‌ بعداز این‌اتفاق عزت نفسمو بگیره ومریضم کنه ولی گذر زمان و‌کار‌کردن روی ذهنم خیلی کمک‌کرد آروم‌تر شم الان نه‌درصلح‌کامل ولی با یه صلح‌نسبی کنارهمیم

مرسی عزیزدلم‌که‌درکم‌میکنی، تا چندروز خوب میشم اینم‌امیدوار‌میشه یهو انگار جنون میگیره منو نمیدونم ...

وای دقیقا حال منم عین شماست

یه روز خوب میشم شوهرم میگه امیدوار میشم

دوباره جنون میگیره منو

من قرصی شدم از دستش

بخشش ی سری چیزا خیییلی سخته

نه دلی برای ماندن دارم نه پایی برای رفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا حال منم عین شماست یه روز خوب میشم شوهرم میگه امیدوار میشم دوباره جنون میگیره منو من قرص ...

عزیزم‌با تمام‌وجود درکت میکنم تاپیکاتو دیدم خیلی ناراحت شدم،دیدی منم چیا کشیدم؟منم قرص میخورم دیدگاهم به دنیا خیلی عوض شده از همه ی زنا ومردا بیزار شدم‌ مقصرش شوهرم بود حس میکنم همه نقاب دارن ، منم‌وکالت طلاق خونه وماشین گرفتم ولی دلم‌اروم‌نمیشه اولاش خودزنی میکردم‌یا اونو‌تیکه پاره میکردم الان فقط گاهی تپش قلب میگیرم وحالم‌از درون‌داغون‌میشه وبهش زخم زبون‌میزنم میگه حق داری ولی همین که حق میده بهم بیشتر ازش بیزار میشم اعتماد ازبین‌میره زندگی مثل جهنم میشه ازخدا میخوام بهت آرامش بده وهمینطور به خودم 😢🙏

عزیزم‌با تمام‌وجود درکت میکنم تاپیکاتو دیدم خیلی ناراحت شدم،دیدی منم چیا کشیدم؟منم قرص میخورم د ...

ممنون عزیزم

بخدا منم حالتو دقیق میفهمم منم عین توام

شوهرم ترسیده بود دیونه شم خودم و بچم بکشم

پیش همه مشاوره ها منو ب زور میبرد

یه چیزی بهت بگم

ادم ببخشه خیلی اروم میشه

ولی بشرطی دیگه اشتباه نبینی

بگو گذشتم بخشیدم ولی اخرین اشتباهه

من گفتم حتی بهم اخم کنی طلاق میگیرم

بخدا گاهی حالم از محبتای زیادیش بهم میخوره

نه دلی برای ماندن دارم نه پایی برای رفتن 

سلام میتونی برای اخرین بار ببخشیش ولی تاکید کن برای اخرین بار ه فرصت اخره که بهت میدم خیانت ببینم حتی در حد سلام در حد چت ساده طلاق میگیرم ازت

بعضی وقتا چاره ایی نداریم باید یکی از دو راه رو انتخاب کنی یا بمونی و ادامه بدی

یا جدا شیو خدت راحت کنی از دستش

اما بمونی نمیتونی با حس نفرت و ناملایمتی کردن و ..بمونی باید ببخشیش و کلا بزاری گذشته رو کنار و بمونی باهاش چون اگر واقعا ادم شده باشه با حس نفرت در تو باعث میشه نبینیش و مجدد اینبار خودتب ا رفتارات باعث بشی بره سمت خیانت

حالا خودتی باید تصمیم بگیری جدا شی یا ببخشی و ادامه بدی

تو یه تاپیک نوشتم مسایل رو که ادما جدا بشن یا نشن بعد جدای یچه انتظاراتشونه سختی و اسونی بعد طلاق رو نوشتم فکر کنم خوندیش.

برو مجدد بخون به کارت میاد 

هر سوال بودبپرس

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام میتونی برای اخرین بار ببخشیش ولی تاکید کن برای اخرین بار ه فرصت اخره که بهت میدم خیانت ببینم حت ...

اره یه دنیاممنون خوندم ومن جای استارتر اون تاپیک ازتون عذرمیخوام 🙏ماها که شوهرامون بهمون بدی میکنن نسبت به همه ی مردا بدبین میشیم وگاردمیگیریم

وجودم پرازتنفره  شوهرم باعث شد یه زن هرزه بهم بدترین حرفا رو بزنه یساله که هر روزم با آه و نفرت میگذره ومتاسفانه نتونستم کاری برای این موضوع کنم فعلا هستم سر زندگیم و دارم پول و طلا سیو میکنم اتفاقا خوشحال میشم یبار دیگه تکرار کنه که کار تموم کنم اصلا شاید بایه خط ناشناس و یه پروفایل عکس زن با کله ی زرد که مورد علاقشه امتحانش کنم

اره یه دنیاممنون خوندم ومن جای استارتر اون تاپیک ازتون عذرمیخوام 🙏ماها که شوهرامون بهمون بدی میکنن ...

خواهش میکنم مراقب خودت باش .

ببین این حرفا که زدی کاملا حس تنفر و نا امیدی و از دست رفتگی خودت و زندگیتو درک کردم

این خوب نیست تو اینجوری با این حس داری به خودت اسیب میزنی

حتی دنبال تلافی باشی که باید از شوهرت تلافی کنی نه از خودت تو با این حسی که درونت بزرگش کردی بال پر دادی نگهش داشتی فقط داری به خودت اسیب میرسونی

رهاش کن زندگی کن گفتم اگر قراره بمونی با دل بی نفرت و ساف و صادق بمون اگر قراره اینجوری بمونی این ارزش نداره

تو زندگیتو بکن ببخشش اما ببخش احمق هم نباش تو پول و ..برای خودت جمع کن به کسی نگو در حین حال زندگی کن .

دنبال امتحان کردنش نباش این اشتباه بزرگی هست بری امتحانش کنی اینجوری بدتر دلت میکشنه.

اگر نمیتونی ببخشیش  جدا شو چرا میخوای با نفرت زندگی کنی؟البته خوندی که چیا ممکنه منتظرت باشن بعد طلاق

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خواهش میکنم مراقب خودت باش . ببین این حرفا که زدی کاملا حس تنفر و نا امیدی و از دست رفتگی خودت و ...

دارم رو‌پیشرفتم هزینه ‌وزمان میذارم بخداگفتنش آسونه نمیشه بخشید وکنار اومد! ولی تلاشمو میکنم برای آرامش خودمم که شده رها کنم🌺واقعا ممنونم برای اینکه اینقدر مهربونین وهمه رو راهنمایی میکنین خداخیرتون بده

دارم رو‌پیشرفتم هزینه ‌وزمان میذارم بخداگفتنش آسونه نمیشه بخشید وکنار اومد! ولی تلاشمو میکنم برای آر ...

خواهش میکنم وظیفمه

کاری داشتی سوالی داشتی بپرس

دارم رو‌پیشرفتم هزینه ‌وزمان میذارم بخداگفتنش آسونه نمیشه بخشید وکنار اومد! ولی تلاشمو میکنم برای آر ...

هر چقدر گفتنش سخت باشه دیگه سختر از زندگی و اینده خودت نیست که با این نفرت و بلاتکلیفی بسازیش

تو در یه جبهه از زندگیت شکست خوردی تو همه جبهه های زندگیت شکست نخوردی که  سخته خیانت دیدن خیلی درد اوره خوب اگر تو این خیانت مقصر بودی با بی توجهی کم اهمیتی به نیازهای همسرت اونارو جبران کن

اگر واقعا مقثصرنبودی و زن خوبی بودی براش ولی اون خیانت کرده احتمالا ذاتش مشکل داشت و تنوع طلب هست.

تو اول ببین اگر تو جایی تو این زندگی کم گذشاتی جبرانش کن بعد ببین تغییر نکرد اونوقت میتونی به جدایی فکر کنی

اما لطفا به نفرت و جدایی الان فکر نکن

اگر کم گذشاتی جبران کن حداقل این زندگیت خدای ینکرده درست نشد  لا اقل برای زندگی ایندت این اشتباهات رو نداشته باشی که باز همون اش و همون کاسه بشه.

با نفرت هیچی درست نمیشه بلکه خودت اسیب میبینی میتونی از اول بسازی اما نفرت نمیزاره از اول ساختن هم میتونه با بخشیدن باشه در صورتی که شوهرت دیگه تکرار نکنه و در صورت بخشیدن حق طلاق رو بگیر دست خودت مهریتو بگیر یا اگر خونه ماشین داره اونارو هم بگیر برای خودت به نامت بزنه محضری و قانونی نه با زبونی و..

حالا این مدت زندگی بدی و خیانت های شوهرت به خانواده ها نگفتی خوب از یه جنبه خوب کردی که غرور شوهرت نگه داشتی ولی حیف نمک نشناسی کرد

از طرفی دیگه بزرگترین اسیب به خودت زدی با پنهو ن کاری چون شوهرت ازت نا امید بشه بابت نگه داشتنت ممکنه تهمت ببزنه بهت حتی بد نامت کنه یا خودکشی رو تکرار کنه و اونوقت چون کسی از سابقش خبر نداشته این سالها و احتمالا اونو ادم خوبه میدونن ادم معتمد پس بیای بگی اینجوری بوده خیانت کرده کمتر کسی باور میکنه و حتی زرنگ باشه تو رو مقصر و بدنام میکنه و این وسط تویی که هم اسیب دیدی هم پیش خانواده ادم بده میشی.

پس بشین به خاطر خودتم که شده خوب فکرات بکن برای ایندت ببین چی میخوای

طلاق اخرین راهه درسته اما اخر دنیا نیست اخر زندگی نیست.

خوب فکرات بکن تصمیم بگیر و روش بمون هر چی که هست .

فقط بدون با نفرت نمیتونی نه جدا بشی نه ادامه بدی چون تمام فکرتو عقلتو ذهنتو میخوره و درگیر میکنه و این وسط فرصت هارو از دست میدی به خودت میای میبینی 40 سالته هنوز درگیر این نفرتی و یا جدا شدی یا هنوز نشدی ولی نفرت هنوز تو دلت هست.

پیشنهادمو گفتم ببخش و فرصت بده اما احمق نباش امتیاز بگیر مثل حق طلاق مهریه حداقل یک مقداریشو نمیدونم خونه به نامت بزنه ماشین به نامتبزنه ماشین و خونه درست درموناا و کلا گذشته خودت و خیانت شوهرت رو تمام کمال بریز دور تا بتونی زندگی خوبی داشته باشی با شهورت در صورتی که بخوای باهاش ادامه بدی.

هر چقدر گفتنش سخت باشه دیگه سختر از زندگی و اینده خودت نیست که با این نفرت و بلاتکلیفی بسازیش تو در ...

باید چند بار بخونم این نوشته ها رو که برداشت درست تری ازش داشته باشم

اره من گندکاریاشو به هیچکس نگفتم فقط بچم شاهده ولی روزی جدا هم بشم هرگز قضاوت خانواده ها مهم نیست بخدا کوچیکترین توضیحی هم به کسی نمیدم اصلا میگم هرچی این گفت درسته

ولی منم میخوام بسازم زندگیم رو بازم تلاش کنم برای آخرین بار

باید ببخشم شاید نتونستم تاالان ولی برای این حس یکساله دارم تلاش میکنم 

توکل به خدا

باید چند بار بخونم این نوشته ها رو که برداشت درست تری ازش داشته باشم اره من گندکاریاشو به هیچکس نگف ...

اره چندین بار بخون همه پیامای ی که نوشتم

افرین تلاش کن  و فرصت بده برای اخرین بار ولی فرصت دادی نباید شل بگیری و نه اینکه مدام شکاکی کنی بد بین بشی چون اینا اسیب میزنه و لذت رو ازت میگیره حتی اگر شوهرت واقعا تغییر هم بکنه.پس اسیر شکاکی و بدبینی بعد بخشیدن نشو

بخشیدن راحته اون قسمت بعد بخشیدن هست که سخته که بدبین نشی شکاک نشی و به سرش نکوبی گذشته رو .

خوب فکرات بکن