2777
2789
عنوان

انواع غذاهای بدون گوشت،مرغ،ماهی،میگو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 23 پست

یتیمچه

کله جوش

باقالاقاتوق

انواع کوکو

ابدوغ خیار

گوجه بادمجون

املت

اشکنه

کشک اسفناج

دوپیازآلو

من دیگه خیلی رفتم توو غذاهای قدیمی و سنتی😁

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اش رشته اش جو اش دوغ اش گوجه عدسی عدس پلو کشک بادمجون میرزا قاسمی نرگسی کوکو سبزی کوکو سیب ...

خیلی زحمت کشیدی عزیزم ممنونم🤍

فقط ترخینه چیه؟🤦‍♀️🤭

🦋🌈خدا بزرگه
یتیمچه کله جوش باقالاقاتوق انواع کوکو ابدوغ خیار گوجه بادمجون املت اشکنه کشک اسفناج دوپیازآ ...

خوبه ک سنتی 😍😍😍

مرسی ازت....

کله جوش، کشک اسفناج،باقلاقاتوق اینا رو نمیدونم چجورین

اگه تونستی بهم بگو روش پختشو🙏

🦋🌈خدا بزرگه
خیلی زحمت کشیدی عزیزم ممنونم🤍 فقط ترخینه چیه؟🤦‍♀️🤭

یه غذای لری هست  که با حبوبات و ترخینه پخته میشه. ترخینه یه چیزی اندازه صابون و از گندم پخته شده در دوغ درست میشه. با حاله. من تو بازار تجریش دیدم و خریدم.

خوبه ک سنتی 😍😍😍 مرسی ازت.... کله جوش، کشک اسفناج،باقلاقاتوق اینا رو نمیدونم چجورین اگه تونستی ...

من باقالا قاتق رو با باقالی سبز درست کردم خوشمزه شد،شماایا میگن با باقالی کشاورزی،باقالی رو خود کن یکم توو روغن تفتش بده بعد خیلی کم اب اضاف کن سرشو بذار بپزه،له نشه ها،بعد که ابش رفت شوید اضافه کن،میتونی همون اول شوید اضافه کنی و ابدار درستش کنی ،من میذارم ابش بره و بعد تخم مرغ رو اضافه کن،با برنج یا نون خوشمزس

واسه کله جوش هم پیاز تفت بده،نباید سرخ بشه ها،بعد نعنا خشک بریز،یکمی ادویه و بعدش کشکت رو با اب قاطی کن و اضافه کن،یه جوش ک زد بردار،نباید زیاد جوش بخوره پس اب باید به اندازه به کشکت اضافه کنی،نه شل باشه نه سفت،یکمی از اب ابگوشت سفت تر

کشک اسفناجم،اسفناج رو خورد میکنی و یکم میپزی،پیاز سرخ میکنی، جدا،اسفناج رو بهش اضافه میکنی و اخر سر هم کشک اضافه میکنی،هم مقویه هم خوشمزه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
من باقالا قاتق رو با باقالی سبز درست کردم خوشمزه شد،شماایا میگن با باقالی کشاورزی،باقالی رو خود کن ی ...

مررررررررسی عزیزم 😍😍😍😍

🤍🤍🤍🤍🤍🤍

🦋🌈خدا بزرگه