2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

32 بازدید | 5 پست

دخترم سینم۴ماهش تموم شده دهروزی ول کرد و رفلاکس احتمالا داره براش ب اصرارخودم شیرخشک کمکی ببلاک ار دکتر گفتم نوشت...قطره پدی لاکتم گرفتم هر۱۲ ساعت۷قطره

ممکنه دیگه شیرخودم نخوره؟؟؟؟؟چون این وهروز بازی دراورده یا میخوره یا یه روز پتو تودهنش ازگشنگی ولی شیرمنو نمیخوره قبلش عالی بود

درمورد خودمم اینکه مکمل پرینامکس میخوام بخورم بنطرتون روزطعم شیرم تاثیر بدمیزاره؟بخاطر وبتامن د وب توش

فراموش کردم ازدکتر بپرسم اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگین

سلام بچه های من هردو ریفلاکس داشتن خیلی هم اذیت میکردن سره شیر خوردن اره مکمل ها طعم شیر رو عوض میکنه ولی کلا بچه های ریفلاکسی دو حالت دارن یا انقدر بهت میچسبن و یه سره شیر میخورن یا متناع میکنن از شیر خوردن سعی کن شیرتو بدی چون ول کنه خیلی سخت دوباره سینه رو میگیره ببلاک آر من دادم به دخترم ولی خیلی بدمزس خودم تست کردم ببینم چجوره بعد دیدم حق داره به سختی میخوره خیلی بدمزس یکم به تلخ میزنه مزش

سلام بچه های من هردو ریفلاکس داشتن خیلی هم اذیت میکردن سره شیر خوردن اره مکمل ها طعم شیر رو عوض میکن ...

اخه ببلاک ار برا رفلاکسی ها میگن خوبه

دخترمن ازتولدش همش شیر منو میخورد ول نمیکرد وزنشم خوبه

دگ دهروز یهو سینه متو ول کرد و باقطره چکان و قاشق شیردادمش ولی دیگه خسته شدم دوسه روز  یکم شرو کرده سینه میگیره ولی ن مثل قبل ترسیدم وزنش کم شه ب دکتر گفتم نوشت

چه شیر خشکی گرفتی بعدش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بچه های من هردو ریفلاکس داشتن خیلی هم اذیت میکردن سره شیر خوردن اره مکمل ها طعم شیر رو عوض میکن ...

خیلی دوسدارم شیرخودم بخوره مثل قبل ولی یهو بدش اومده😢دلم نمیخاد شیرخشک بدمش راه حلی ندارم ۳تادکتر عوض کردم تودهروز اثر نداش خسته شدم 

اخه ببلاک ار برا رفلاکسی ها میگن خوبه دخترمن ازتولدش همش شیر منو میخورد ول نمیکرد وزنشم خوبه دگ ده ...

من شیر خودمم میخورد به زور گولش میزدم سینمو هم میدادم بهش یکی دوبار در شبانه روز ببلاک آر میدادم اونم نگران نباش ریفلاکس معمولا تا ۶ ماه بهتر میشه ولی تلاش کن این یکی دو ماه رو که شیر خودت رو ول نکنه بعدش بهتر میشه ریفلاکسش 

من شیر خودمم میخورد به زور گولش میزدم سینمو هم میدادم بهش یکی دوبار در شبانه روز ببلاک آر میدادم اون ...

باور کن خیلی سعی وردم دهروز نخابیدم دست تنها ک شیرخودم بخوره ولی توشبانه روز اگه با بازی ۳ بار سینه بگیره اونم تازه ۲روز موفق شدم انگار زهر جلوش نگادمیکمه هل میده منو شیرمم شیربنه تا قبلش علاقه شدیدی داش بهداشتمم رعابت کردم نمیدونم چشه این بچه