2777
2789

مثلا امروز یکی از دوستانم در مورد یه خانمی تعریف میکرد انقدر پول داده خونه ساخته فلان کرده ... 

حتی یه دروغ گنده هم گفت نتونستم جلو خندمو بگیرم 

میگفت هزینه پتینه و ورق طلای سقف خونش شده ۲ میلیارد🙄

در حالیکه فامیل ما تو کار پتینه س قیمتارو تا حدودی میدونم این قیمت نمیشه اصلا 

من بهش نگفتم اما اون خانمم میشناسم اصلا اونقدری دارایی نداره 

حالا صحبتم فقط این مورد نیست متاسفانه خیلی از مدل حرفا میشنوم واقعا از چه چیزی نشات میگیره این رفتارها 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شاید اونم از یکی شنیده ولی اره خیلی رو مخن

دقیقا مصداق همین رو مخ بودنه😑

نمیدونم چرا تازگیا حوصلم نمیکشه بشینم پای این صحبت ها

ما هم تو فامیلمون داریم و بیشتر در مورد دخترها و دامادهاش میگه و بعد از مدتی همه چیز آشکار میشه اما ...

چقدر بده که دور و برمون از اینا پر شده 

خب نشین

فکر کن بعد از مدت های مدید تو یه مراسمی یا یه جای اتفاقی میخورنن به پستت مجبورت میکنن گوش کنی 

چقدر بده که دور و برمون از اینا پر شده 

نمیدونم از چی نشأت میگیره ؟

اما گاهی وقت ها که فامیلمون (فامیل نزدیک هم هست) اینطوری حرف میزنه دلم یجورایی براش میسوزه ، انگار یجور خلأ داره که داره اینطوری پرش میکنه. 

نمیدونم از چی نشأت میگیره ؟ اما گاهی وقت ها که فامیلمون (فامیل نزدیک هم هست) اینطوری حرف میزنه د ...

من دلم نمیسوزه اما 

مثلا یکیش بود اصرار داشت که خواهرش تو جردن تهران خونه داره شوهرش تولیدی داره تو ترکیه و فلان ...

اما بعدا مشخص شد پسره تو نمایشگاه ماشین کار میکنه خونشونم تو هاشمی بود 

چرا باید انقدر دروغ بگن 

همین حرفای ایشون باعث شده بود ک دخترعموی من همسن خواهر ایشون بود از زندگیش دلسرد بود مدت ها مشکل بوجود امده بود 

من فکر میکنم مشکل اینجاست که از بچگی بد اموزش دادن بهمون

من دلم نمیسوزه اما  مثلا یکیش بود اصرار داشت که خواهرش تو جردن تهران خونه داره شوهرش تولیدی دا ...

بله دقیقا. 

فامیل ما هم این مدل حرف ها رو میگه. 

اونقدر از دخترها و دامادهاش تعریف میکنه و راست و دروغ رو با هم آمیخته میکنه که آدم نمیدونه چی بگه. 

بعدش هم که دروغ هاش آشکار میشه ، به روی خودش نمیاره و باز هم ادامه میده. 😏😐

فکر کن بعد از مدت های مدید تو یه مراسمی یا یه جای اتفاقی میخورنن به پستت مجبورت میکنن گوش کنی 

اوه میدونم چ شرایطی رو میگی پس سعی کن بحثو عوض کنی یا خودتو جوری نشون بده ک اصلا مشتاق شنیدن این حرفا نیستی یا اگ بچه داری مشغول اون شو