2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی راضی هستم. اگه تازه شروع کردی سعی کن همین اول یه مسیری انتخاب کنی مثلا اگه برنامه نویسی دوست داری از الان یه زبان برنامه نویسی انتخاب کن و یاد بگیر و فقط به درس های دانشگاه اکتفا نکن. خیلی سریع وارد بازار کار میشی اینجوری

چ مشاغلی مثلا یکی بم گف فقط کافی نت میتونی برا خودت داشته باشی

چرت گفتن...بیا جاوااسکریپت بخون ...طراحی وب ...اونوقع میفهمه طرف کافی نت ینی چی...کلا اشتباه و مزخرف گفت...برنامه نویسی خواستی بخونی صفر تا صد راهنمایی میشی

چرت گفتن...بیا جاوااسکریپت بخون ...طراحی وب ...اونوقع میفهمه طرف کافی نت ینی چی...کلا اشتباه و مزخرف ...

چ خوب 

میخام از طریق پیام نور این رشته رو بخونم

ب نظرت مدرک دانشگاه یا مهارت مهم تره؟ 

چ خوب  میخام از طریق پیام نور این رشته رو بخونم ب نظرت مدرک دانشگاه یا مهارت مهم تره؟

ببین من و شما مدیریم...میخواییمم شرکت بزنیم که وب سایت طراحی کنیم ...بنظرت کسی که کار بلد باشه رو استخدام میکنی یا کسی که یه تیکه کاغذ مدرکی داره؟اونم دانشگاه ازاد و پیام نور که هیچی یاد نمیدن؟قضاوت با خودت...من باشم کار و هنر مهمتره...مدرک نداشت مهم نیست واسم