2777
2789
عنوان

دخترا بیاید کمک

61 بازدید | 10 پست

بچه ها من رو یه پسره کراشم خب بعدش یه هفته پیش با پیج فیک دوستم بهش تو اینستا درخواست فالو دادم خب بعدش امشب دوستمو دیدم بهم گفت راستی فلانی هم درخواستمو قبول کرد بعد گفتم چه موقع گفت دو سه روز پیش بعد پیج فیک دوستمو فالو هم کرده بود خب عکسشو لایک کرده بود ولی دوستم هیچی هیچی به من نگفت منم بهش گفتم چرا به من چیزی نگفتی خودت میدونی منتظر بودم گفت من میخواستم رو در رو ببینمت بهت بگم توی پیام نمیتونم منم گفتم خب به پیام بود خودت میدونی چقدر منتظر بودم بعد همش بهونه می‌آورد که نه من میخواستم رو در رو بهت بگم. 

بعدش این دوستم کلا تنها دوستمه همه چیو بهم میگیم از بچگی باهم بودیم ولی این رفتارش ناراحتم کرد 

ادامشو الان می‌زارم صبر کنید

بعدش با مامانم صحبت کردم گفت نباید وارد این مسئله میکردیش 

خب جالب اینجاست که کراشم دیشب به پیام درخواست داد و من با کلی ذوق رفتم به دوستم گفتم بهش کلی پیام دادم با ذوق ولی امشب که دیدمش هی میزد تو ذوقم با رفتاراش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من خیلی ذوق داشتم که پسره فالوم کرده بود بعد پسره فامیلمون هم هست بعدش دوستم گفت حتما پیجتو دیده گفته عه این فلانیه بزار فالوش کنم بعد دوباره گفت حتما توت یچی دیده بعد ازش پرسیدم واقعاا بعد خندید گفت نه

وقتی میگن سفره دلتو پیش دوستت باز نکن همینه

پای هم جنس خودتو تو روابطتت باز نکن برای همینه

برا منم دقیقا عین موزد تو پیش لومده

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
وقتی میگن سفره دلتو پیش دوستت باز نکن همینهپای هم جنس خودتو تو روابطتت باز نکن برای همینهبرا منم دقی ...

فضولی نباشه برا شما چه اتفاقی افتاد آخرش ؟ دوستتون چکار کرد ؟

هعیییی خدااا دلم میخواد زار بزنم از ناراحتی

همه چیو بزار کنار

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
فضولی نباشه برا شما چه اتفاقی افتاد آخرش ؟ دوستتون چکار کرد ؟

مهم نیست دیگه بررام