2777
2789

سلام 

من میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم ، تو دانشگاه دو ترم زبان ++c خوندم اما نه کامل  و به صورت تخصصی.... در حد دو ترم پاس کردن بود ، الان میخوام به صورت حرفه ای بخونم ، اما نمیدونم چه زبانی رو بخونم و از کجا شروع کنم .... 

اینجا کسی هست که برنامه نویس باشه ؟  خواهشا کمکم کنید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم باید تو چه مسیری برم و چه زبانی بخونم ؟ شما برنامه نویسی خوندین ؟ 

نه

ولی ولی تو دانشگاه گرایش برنامه نوبسی دارن

کلاس های غیر دانشگاهی ام داره

میتونی هرکدوم خواستی بری

💍♥ i said yes 

نه ولی ولی تو دانشگاه گرایش برنامه نوبسی دارن کلاس های غیر دانشگاهی ام داره میتونی هرکدوم خواستی ...

سخته دوباره دانشگاه برم چون متاهلم ، و اینکه تو شهرستانمون کلاس های حرفه ای نیست ... به نظرتون با فیلمهای اموزشی میشه تخصصی یاد گرفت ؟

سخته دوباره دانشگاه برم چون متاهلم ، و اینکه تو شهرستانمون کلاس های حرفه ای نیست ... به نظرتون با فی ...

سلام عزیزم نمیدونم هنوز به فکر یادگیری برنامه نویسی هستی یا نه ولی گفتم تجربه شخصی خودم رو بهت بگم، من برق خوندم و ۷ سالی از دوره کارشناسی میگذره و چند ماه پیش شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی فرانت، هیچ کلاس خصوصی و یا آموزشگاه هم نرفتم و اکثرا همه مخالف با کلاس رفتن برای برنامه نویسی هستن ، خیلی راحت ولی با پشت کار میشی از سایت های فارسی مثل سبزلرن، راکت، فرادرس، تاپ لرن و کلی سایت عالی دیگه برنامه نویسی رو قدم به قدم یادگرفت و رفرنس انگلیسی هم w3school , MDN و کل رفرنس خارجی عالی هست، اگر باز سوالی داشتی بپرس بتونم جواب میدم

خدایا شکرت که عشقم شد همسرم، دوست دارم همسر مهربونم 😍 😘 😘 
سلام عزیزم نمیدونم هنوز به فکر یادگیری برنامه نویسی هستی یا نه ولی گفتم تجربه شخصی خودم رو بهت بگم، ...

سلام گلم ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، واقعا داشتم ناامید میشدم خیلی بهم انگیزه دادی ،دنبال چیزی که بشه خودخوان پیش رفت و درآمدشم خوب باشه بودم ، اکثرا وب رو پیشنهاد دادن و میگن ساده تره، اما من باز هم بین وب و اندروید دو دل هستم. 

میشه بدونم شما چرا فرانت انتخاب کردین و چه زبانهایی رو میخونید؟

سلام عزیزم نمیدونم هنوز به فکر یادگیری برنامه نویسی هستی یا نه ولی گفتم تجربه شخصی خودم رو بهت بگم، ...

تو این چندماه برنامه نویسی رو با لپ‌تاپ کارکردین ؟

سلام گلم ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، واقعا داشتم ناامید میشدم خیلی بهم انگیزه دادی ،دنبال چیزی که ب ...

سلام عزیزم خوشحالم که تونستم بهتون انگیزه بدم، حقیقتا من خودم هم به خاطر یه سری مسائل یکم از برنامه نویسی دور شدم البته در حد چند هفته، ولی خوب واقعا دلم میخواد ادامش بدم البته که راه بدون پایانی هست برنامه نویسی چون انتهایی نداره و همیشه باید در حال یادگیری و آمورش دیدن باشی، ببینید اولین فاکتور اینه که به چی علاقه دارید؟

یکی دوست داره فقط بشینه کد بزنه و لذت میبره میره سراغ بک، یکی ظاهر رو دوست داره و از ساختن و خلق کردن و دیزاین و رنگ لذت میبره مثل خود من این میره سراغ فرانت، یکی هم عاشقه بازیه میره سراغ ساخت آپ ها گیم و یکی هم دوست داره نرم افزار گوشی طراحی کنه و ساخت اپ براش جذابه میره سراغ اندروید یا ای او اس، این خیلی سلیقه ایه که کدوم سمت رو انتخاب کنی، من خودم به شخصه چون عاشق ساختنم و تو زمینه های هنری مثل طراحی، فتوشاپ، عکاسی، نقاشی و کار با رنگ حرف برای گفتن دارم فرانت و دیزاین سایت برام جذاب بود، من خیلی سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم در حال حاضر فرانت برای من بهترین گزینست

خدایا شکرت که عشقم شد همسرم، دوست دارم همسر مهربونم 😍 😘 😘