2777
2789
عنوان

برنامه نویسی حرفه ای رو از کجا شروع کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14710 بازدید | 35 پست
سلام گلم ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، واقعا داشتم ناامید میشدم خیلی بهم انگیزه دادی ،دنبال چیزی که ب ...

در حال حاضر html, css, flexbox, javascript مقدماتی رو گذروندم و تمرین حل کردم، البته در اصل زمانی شروع به یادگیری برنامه نویسی میکنی که یه زبان برنامه نویسی مثل جاوا، جاوا اسکریپت، پایتون، سی شارپ و ... رو شروع کنی چون اون دوتا زبان نشانه گذاری هستن، شما در قدم اول بدون در نظر گرفتن صحبت بقیه برو سرچ کن تو نت، یوتیوب و نظرات رو بخون و ببین کدوم با روحیات سازگاره، برنامه نویسی یه همت زیادی میخواد و حداقل یک سال زمان میبره که به یک سطح متوسطی برسی، ولی واقعا لذت بخشه البته به جاهایی اعصاب خورد کن چون شما باید توانایی حل مسائل رو داشته باشی😁 من سعی میکنم کامل توضیح بدم اگر بازم سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم

خدایا شکرت که عشقم شد همسرم، دوست دارم همسر مهربونم 😍 😘 😘 
تو این چندماه برنامه نویسی رو با لپ‌تاپ کارکردین ؟

من چون ریتاچر بودم و همیشه از اول کارم با سیستم بوده، سیستم دارم یعنی پی سی، ولی یه لپ تاپ قدیمی هم دارم که سال ۹۱ جایزه قبولی دانشگاه مامانم برام گرفت که با اونم زمان‌هایی که خونم مامانم میرم مهمانی یا میرم کتابخونه با اون کد میزنم، میشه با لپ تاپ هم شروع کرد برنامه نویسی مثل پریمیر، فتوشاپ و افترافکت یا اتوکد سیستم خیلی حرفه ای و قوی نمیخواد ولی برای نصب یک سری نرم افزارهای کدنویسی مثل وی اس کد حتما باید ۶۴ بیتی باشه با ۳۲ بینی نمیشه برنامه رو نصب کرد ولی با نوت پد سیستم هم میشه بدنامه نویسی رو استارت زد ولی به طبع سخت تره چون وی اس کد یه جاهایی کدهای برات حدس میکنه و سرعت بالاتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود

بنده هم چند وقتی هست که شروع کردم

چیزی که باید خدمتتون بگم اینه که برخلاف تصور عموم توی حوزه های عمومی برنامه‌نویسی هیچ نیازی به ریاضی نیست. نهایت یه جمع و تفریق ساده‌است

توی حوزه های تخصصی مثل دیتا ساینس، هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ و.. از این دست حوزه ها نیاز به دانش ریاضی خودشونو دارن

قدم اول شما اینه که چه حوزه‌ای می‌خواین کار کنین؟ توسعه وب؟ اندروید؟ امنیت؟ یا چیز دیگه؟

بعد شما با توجه به حوزه‌ای که انتخاب کردین می‌تونین زبان های مخصوص به اون رو یاد بگیرین

که می‌تونین دوره مجازی بخرین یا حضوری برین یا توی یوتیوب فیلم ببینین

صرفا چون یکی می‌گه پایتون خوبه، جاوا خوبه فلان خوبه تصمیم نگیرین

اول علاقه خودتونو بسنجین که دوست دارین چی کار کنین

[ علیرضا هستم ]، مخالف خرافات و شبه‌علم، 

آها یه نکته دیگه

توی بازار کار برنامه‌نویسی به مدرک نیاز نیست (حوزه های عمومیش)

تخصص و مهارت شماست که مهمه

پس اگه دانشگاه نرفتین هیچ مشکلی نداره

توی دانشگاه هیچ چیزی که بخواد شما رو وارد بازار کار کنه یاد نمی‌دن

[ علیرضا هستم ]، مخالف خرافات و شبه‌علم، 

سلام گلم ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، واقعا داشتم ناامید میشدم خیلی بهم انگیزه دادی ،دنبال چیزی که ب ...

یه مورد دیگه که با توجه به تجربه کاریم میتونم راهنماییتون کنم اگر دنبال درآمد در دراز مدت هستید برنامه نویسی گزینه خوبیه ولی اگر به دنبال درآمد در کوتاه مدت هستید برید سراغ فتوشاپ حالا یا ریتاچ یا طراحی گرافیک، افترافکت ، پریمیر یا ایلستریتور این موارد خیلی سریع حتی در عرض چند ماه میتونید به یه حد مطلوبی برسید چون اکثرا موارد آموزشی مشخصه و کلی هم پلاگین آماده داره که خیلی کمک میکنه مثل بیوتی ریتاچ برای فتوشاپ یا افکت ها و اکشن های آماده پریمیر داره. این رو کسی داره بهتون میگه که ۱۲ سال سابقه کار با فتوشاپ رو داره، تجربه کار با پریمیر و ایلستریتور. البته عکاسی هم خوبه ولی هزینه های جانبی بسیار بالایی داره مثل خزید تجهیزات، یا مثلا یک رشته آرایشگری که در کوتاه مدت به درآمد میرسه البته نه تمام رشته ها، من در طول ۳۰ ساله عمرم همه این چیزایی که بهتون گفتم رو تجربه کردم🤣😁 کلا یه جا نمیتونم بشینم، از نقاشی حرفه ای با راپید بگیر تا عکاسی، نورپردازی، ریتاچ، گرافیک، شنیون، میکاپ، ساخت حرفه ای عروسک های تیلدا، کار با خمیر پلیمری، دکوپاژ، نرم افزارهای متلب، پروتئوس و کلی آموزش های دیگه🤣😁 الانم که برنامه نویسی رو استارت زدم

درود بنده هم چند وقتی هست که شروع کردم چیزی که باید خدمتتون بگم اینه که برخلاف تصور عموم توی حوزه ...

سلام  منم میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم  چطوری علاقم رو بسنجم  کلا هیچی راجع بهش نمیدونم  و اینکه درامدش خوبه؟؟  برم کلاس یا میشه با سایت یا دوره خاصی یاد بگیرمش

لایک نکن الااااااغ   اه 
سخته دوباره دانشگاه برم چون متاهلم ، و اینکه تو شهرستانمون کلاس های حرفه ای نیست ... به نظرتون با فی ...

بله ی دوره ای به اسم "100 days of code python" هست برای سایت udemy به زبان انگلیسی هستش ولی نیاز به زبان پیشرفته نداره،و به شدت کامل و مفیده.

خیلی عالی که میخای وارد دنیای برنامه نویسی بشی به نظرم اولش خوب در موردش تحقیق کن اولش ممکنه یادگیریش سخت و زمان بر باشه ولی وقتی یادش گرفتی تخصصی توی دستت داری که به راحتی میتونی باهاش کسب درآمد عالی داشته باشی . به نظرم از دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی شروع کنید و بعدش پایتون یا پی اچ پی ببینید. دوره های فارسی رایگان هم ول کنید من کلی دوره دیدم آخرش بدتر گیج شدم و فهمیدم اینا برای تبلیغات سایتشون یه چیز الکی درست میکنن که تو گوگل بالا بیان یا دوره های واقعی و پولی شرکت کن یا دوره های خارجی ببین که دوره های خارجی به این نیاز داره که انگلیسیت خوب باشه چون خیلی تخصصی حرف میزنن توش سایت سون لرن و سایت آواسام هر دو بهترین و با کیفیت ترین دوره های آموزشی فارسی زبان را دارن امیدوارم به دردت خورده باشه

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

ببین باید از جایی یاد بگیری که کاربردی و عملی یاد بدن. الان همه ادعای پروژه محور بودن دارن. پس چطوری باید بهترین جا برای برنامه نویسی یادگرفتن رو پیدا کنی؟

بری دنبال جاهایی که شرکت هستن و آموزش هم میدن. اینا معمولا برای نیاز خودشون آموزش میدن، پس هم خیلی کاربردی تر هستن و مطمئن تر و هم معمولا خودشون استخدام می کنن.

من توصیه ام موسسه آموزش همکاران سیستمه

<a href="https://education.systemgroup.net/courses-category/learnprogramming/" target="_blank">آدرسش اینجاست. مشاوره بگیر ازشون</a>

کجای همدانه اسمش میشه بگی منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم

آموزشگاه برنامه نویسی خورشید همدان
آدرس: همدان، ابتدای پیاده راه بوعلی، سر پل یخچال، روبروی فروشگاه فرهنگیان
تلفن تماس: ۰۸۱۳۳۵۱۰۳۵۹
آموزشگاه کد نویسی نوین دانشجو همدان
آدرس: همدان، بلوار ۱۵ فروردین،بالاتر از سازمان صنعت ومعدن، کوچه خسروی
تلفن تماس: ۰۸۱۱۳۸۲۵۵۴۰۰
آموزشگاه برنامه نویسی بوعلی همدان
آدرس: همدان، کبودراهنگ، خیابان امام، نبش کوچه گلهای ۶
تلفن تماس: ۰۸۱۳۵۲۲۱۵۴۸
آموزشگاه کد نویسی خلاق همدان
آدرس: همدان، میدان امام بوعلی، سرپل یخچال، کوچه مخابرات