2777
2789
عنوان

برنامه نویسی حرفه ای رو از کجا شروع کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 35 پست
به شما ربطی داره من همه جا هستم ؟ جاتو تنگ کردم ؟ پول سرورهای نی نی سایت رو میدی ؟ سر پیازی یا ته پی ...

دقیقا خودتو توصیح کردی انقدر موندی خونه بو گند گرفتی تو تاپیک همه هم هستی بی خانواده هم معلومه کیه حالا برو باز دنبال تاپیک بقیه  

دقیقا خودتو توصیح کردی انقدر موندی خونه بو گند گرفتی تو تاپیک همه هم هستی بی خانواده هم معلومه کیه ح ...

دقیقا گل گفتید..هر جا تاپیک برنامه نویسی هست این خانم اومدن تبلیغ کردن و مدام هم سر جنگ داره و خیلی گستاخ و بی ادبانه نظر میده.و‌جالب اینجاست که با دو تا کاربری دیگه هم میاد و تبلیغ 12 قدم و اواسام رو می‌کنه.هرجا این تبلیغ رو دیدید بدونید همین خانمه با اکانت‌های  فیک دیگه.ااااااه بسه دیگه خب حالمونو بد کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاس اومده امید الکی میده اسکرین درآمدشو میفرسته

دقیقا ....از رو هم نمیره

یه کاربری دیگه هم داره به اسم دریامم .اون هم اکانت دیگه اش و ده تا اکانت  دیگه ...امید الکی به ملت میده و اونا رو دلخوش به سراب می‌کنه این آدم خدا نترس

من نمیدونم یعنی چی سر چی بحث و دعوامیکنید ولی من خودم برای برنامه نویسی از دوره 12 قدم استفاده کردم هم کیفیتش خوب بود هم مدرس با تجربه بود و هم اینکه پشتیبانی خیلی خوب و سریعی دارن و انصافا نسبت به دوره های چرت پرت که همه جا پر شده یه دوره ی خوب و کاملی هست مردمو الکی قضاوت نکنیم بهتره

💙❄️ لایک نکنید لطفا