دو مشاور هستن اولی برنامه میده تماس هاش نامنظمه ی مقدار ولی دیگ هفته ای یکبار زنگ میزنه گزارش کار میفرستم چرک نویس اینا میخواد آزمون هم هفته ای یکبار حالا ی درس رو انتخاب میکنه میگیره برنامشم خوبه
هزینه 1200 ایشون دانشجوی انصرافی پزشکی و دانشجوی فعلی روانشناسی هستن
سابقش 3 ساله این خوبه تنها تردیدم سر اینه ک نکنه مرور کافی برام نزاره داخل برنامه
اینم از دی ماه گف برو قلمچی البته ب اصرار خودم اولش گف از همین آزمون بعد برو با قلمچی ولی مثلا آنچنان روش مطالعاتی اینا نمیگه ینی خودم ازش پرسیدم گفته
تماساش هم گفته بود یک روز در میون داخل تماسا قراره ک درس بپرسه البته فعلا نپرسیده ازم چیزی 1 هفته هس باهاش دارم
هزینه دادم بودم الان میگم حداقل نصفشو پس بده میگ ن ندارم و قسط دارم خب
بعدم میگ 10 آذر میدم اونم 400 تومن درحالیکه کلا 1 هفتس باهاشم
صبحم ی برنامه 16 ساعته فرستاده ک ب زور منو ب قلمچی برسونه فقط من اصلا نمیخوام اینجوری درسارو فشرده و قاطی بخونم در حد توانم هس 12 ساعت بخونم حتی ولی اخه من چطور 16 ساعت بخونم بهش گفتم اینو میگ خب فلان چیزو حذف کنیم از برنامت😐💔
من اصلا نمیخوام ادامه بدم باهاش اون موقع ک پیام میدادم برا زنگ جواب نمیداد الان گیر داده بیا تا 10 اذر با من بمون اگ خوب نبودم بدم پولتو 😭
اون یکی از لحاظ انگیزشی اینا خوبه هفته ای دوبار تماس گزارش کار برنامه ریزیش دقیقه از دی ماهم با قلمچی پیش میره قیمتش 890 تومن
روش درسی و تند خوانی و... هم میگه
رشتش ارشد مشاوره هست قبولی پزشکی هم داشته سابقش 5،6 ساله مشاور مدرسه و موسسات کنکوری(نوتروفیل و قلمچی) بوده
رو مرورم خیلی تاکید داره در کل ادم پیگیری بود اینم فقط آزمون نمیگیره خودش ازم چرک نویسم نمیخواد پرسش اینا هم نداره
ولی خب رو روحیه و اینا حساسه واقعا سعی میکنه کمک کنه از لحاظ روانی