2777
2789

سلام خانما من درگیر کولیک پسرم بودم از ۲۰ روزگی تا الان ک دوماهشه.هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک چون شاغلم 

بهم گفتن شیرخشک رو قطع کن خوب میشه.قطع کردم و واقعا خیییلی بهتر شد 

اما برام مقدور نیست همیشه شیر خودمو بهش بدم.یکی دوبارم شیر خشک امتحان کردم میبینم دل پیچه هاش برگشته 

خواستم بدونم شما چه شیری میدادین وقتی بچه کولیک داشت؟ 

من آپتامیل ساده و آپتامیل HA و ببلاک AR رو امتحان کردم 

ولی با اینا دل پیچه رو داره باز

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

یه مشاور طب سنتی ب من گفت که شیر خودتو بده و هروقت خیلی دلپبچه گرفت مقعدشو چرب کن  سریع رفع نفخ میشه نت هم سرچ کنی کاملا توضیح داده یعنی راحتتتت شدم درد چی بود و کولیک کجا بود خدا خیرش بده

سلام عزيزم 

كوليك تا چندين ماه ادامه داره

بعضيا ٦ ماهگي بعضيا حتي يه سالگي يا بالاتر

و واقعا هم خيلي عذاب آوره هم واسه بچه هم مادر و پدر

با نظر دكتر بهش قطره ي كوليك بده چون نميترني مدام شير خودت رو بهش بدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاور طب سنتی ب من گفت که شیر خودتو بده و هروقت خیلی دلپبچه گرفت مقعدشو چرب کن  سریع رفع نفخ ...

من شیرخشک رو که قطع کردم خیلی بهتر شد دل دردش ولی نمیتونم همیشه شیر خودمو بدم

سلام عزيزم  كوليك تا چندين ماه ادامه داره بعضيا ٦ ماهگي بعضيا حتي يه سالگي يا بالاتر و واقعا ...

سلام عزیزم دارو بهش دادم تاثیر انچنانی نداشت و همچنان اذیت بود 

شیرخشک که قطع شد خوب شد ولی مشکل اینجاست همیشه نمیتونم شیر خودمو بهش بدم

شیرخشک کلا کولیک رو تشدید میکنه پسر منم کلا شیرخشکیه الان تازه یکم بهتر شده چهارماهشه برای کولیک شیر ...

شما چه شیری بهش میدین؟عوض نکردین شیر رو ببین تاثیر داره یا نه؟

آخه دارو هم من چند مدل عوض کردم قطره و شربتای مختلف 

بازم بچه اذیت بود

فرق نداره فقط گفت خیلی دل پبچه داشت و کولیک اینکارو  انجام بده

ببخشید میشه توضیح بدین چجوری چرب کنم متوجه نشدم 

قطره هاي خارجي شنيدم خوبه ولي من خودم گيرم نيومد خيلي اذيت شديم

من تو یه پیج اینفاکول رو پیدا کردم ولی میترسم تاثیر نداشته باشه بعضیا میگن با دارو ایرانیا فرقی نداشت 

من تو یه پیج اینفاکول رو پیدا کردم ولی میترسم تاثیر نداشته باشه بعضیا میگن با دارو ایرانیا فرقی نداش ...

اره منم همين رو پيدا كردم ولي جرات نكردم بخرم چون داروخانه ها نداشتن و اينستا ميخروختن ترسيدم تقلبي باشه

اره منم همين رو پيدا كردم ولي جرات نكردم بخرم چون داروخانه ها نداشتن و اينستا ميخروختن ترسيدم ت ...

داروخونه ها برااین نمیارن چون قاچاق میشه این داروها ادم باید مطمئن باشه تاریخش نگذشته باشع.تو شرایط دمایی درست نگهداری شده باشه که وقتی استفاده میکنی تاثیر داشته باشه 

تازه بقول شما اگه تقلبی نباشه 

شما چه شیرخشکی به کوچولوتون میدادین؟

شما چه شیری بهش میدین؟عوض نکردین شیر رو ببین تاثیر داره یا نه؟ آخه دارو هم من چند مدل عوض کردم قطره ...

من پیتی جونیور میدم چون حساسیت داره به پروتین گاوی نه دکترش عوض نکرد فقط چندتا قطره شربت داد